Digidexo.com

Adenosin Behandlinger

Adenosin Behandlinger


Adenoside er et sukker som forekommer naturlig i kroppen, og kan brukes som en medisin for hjerteproblemer og hevelse. Adenoside har en depressiv virkning på nervesystemet, og det er en blokkering av adenoside reseptorer av koffein-molekyler som forårsaker hyperaktivitet forbundet med inntak av koffein. Koffein er blitt vist å forårsake uregelmessige og hurtige hjerteslag, som er et direkte resultat av den adenoside receptor blokkering. Vi presenterer adenoside inn pasienter med rask hjerterytme kan oppveie abnormitet og gå tilbake rytmen til det normale.

Behandlinger

I tilfelle av paroksysmal supraventrikulær takykardi eller rask rytme av hjertet, en intravenøs injeksjon av adenoside returnerer hjertet til normal rytme. Adenoside gjør dette ved å bremse den tiden det tar for elektriske impulser til kontrakt hjertet, og dermed returnere takten til sin normale rytme. Inntak av koffein kan ha en negativ virkning på pasienten og gjenskape unormal eller rask hjerterytme.

Når brukes lokalt som en krem ​​adenoside kan redusere hevelse og øke healing, spesielt i føttene, et område forbundet spesielt med diabetespasienter. Studier har vist at adenoside krem ​​kan raskt redusere hevelse og hjelpe cellular reparasjon og regenerering i sår.

Advarsler

Mens adenoside kan være effektive i behandling av paroksysmal supraventrikulær takykardi, bør det ikke brukes til disse andre hjertesykdommer: atrieflutter, atrieflimmer eller ventrikkeltakykardi. Adenoside er heller ikke 100 prosent trygt for de med sinusknutedysfunksjon. Pasienter med en SA nodal dysfunksjon har vært kjent for å ha en negativ og noen ganger dødelig reaksjon.

Det er også noen vanlige bivirkninger forbundet med adenoside behandlinger, inkludert hjerte hjertebank og brystsmerter, unormalt lavt blodtrykk, flushing, hodepine, svimmelhet, kvalme og nummenhet, men de er ofte kortvarig. Dersom bivirkningene vedvarer, kontakt lege.