Digidexo.com

Hvordan beregne Negative kalori teller

Hvordan beregne Negative kalori teller


Ideen bak å spise negative kalori mat mens du er på en diett eller prøver å spise sunnere er å få næringsstoffer uten å få kalorier, fordi få kalorier fører til økende vekt. Rå frukt og grønnsaker som er høy i fiber ta flere kalorier enn de faktisk inneholder å fordøye, noe som fører til en negativ kalori teller. I å miste vekt, må du sørge for at du jevnlig ta inn færre kalorier enn du forbrenner. Telle disse negative kalorier vil hjelpe mot ditt mål om å miste vekt, men å spise disse matvarene alene vil ikke være nok til å oppnå betydelig vekttap.

Hvordan beregne Negative kalori teller

Finn anslått antall kalorier i din negative-calorie mat. For eksempel inneholder en middels stor stilk av stangselleri omtrent fem kalorier. Se "Ressurser" for kalori diagrammer for rå grønnsaker og frukt.

•  Beregn hvor mange kalorier du forbrenner i tygge maten. Ifølge kostholdsekspert Dina Aronson av VegFamily, tygger for totalt 60 sekunder brenner én kalori.

Anslå antall kalorier kroppen bruker til å fordøye det stykke av mat. Rundt åtte prosent av en persons daglige kaloriinntak brukes i fordøyelsen og eliminering av hans mat. Negative kalori mat ta mer kalorier å fordøye enn andre fordi de er høyere i fiber og kroppen må jobbe hardere for å bryte dem ned til brukbare enheter av ernæring. Ifølge kostholdsekspert Dina Aronson, bearbeider en medium-size stokk med selleri tar opptil åtte kalorier.

regne ut din negative kalorier. I dette eksemplet på å spise en selleri pinne, brenner du totalt ni kalorier mens du tar i bare fem. Hvis du trekker fra ni fra fem, får du en negativ kalori telling av fire kalorier fra en stilk av stangselleri.