Digidexo.com

Tegn og symptomer på Chest Disease

Tegn og symptomer på Chest Disease


Hjem til både hjertet og lungene, er brystet et stort kontrollsenter for viktige kroppsfunksjoner. Dette kan selvsagt gi deg legitim grunn til bekymring bør du føler tegn eller symptomer som synes å indikere helseproblemer i brystet. Forstå noen av årsakene for vanlige brystrelaterte symptomer kan hjelpe deg å svare på riktig måte.

Verking og tetthet

Ofte preget av ømhet, tetthet eller generelt ubehag, kan brystsmerter angi tilstander som alvorlige som brystrelaterte sykdommer og som uvesentlige som en mild koffein overdose. Det kan oppstå i kortvarige støt, smertefulle og langvarige episoder eller kroniske angrep over tid. Korte, isolerte perioder med brystsmerter ikke vanligvis indikerer brystet sykdommer --- heller, de er forbundet med hyperventilation, angstanfall og anfall av overdreven energi.
Alvorlige episoder, men kan være advarsel tegn på mer alvorlige problemer, som et hjerteinfarkt. Selv om dette ikke nødvendigvis betyr en sykdom, er det likevel en alvorlig helserisiko.

Brystsmerter som går igjen over tid kan tyde på en alvorlig, langvarig problem, for eksempel sykdom. Kronisk obstruktiv lungesykdom, for eksempel, er en sykdom i nedre luftveier og er preget av tetthet i brystet. Et annet eksempel er koronarsykdom, noe som fører til følelser av trykk og verking i brystet.

Kortpustethet

Kortpustethet er en relativt vanlig symptom på brystet sykdommer og tilstander --- og ikke bare de som er relatert til lungene. Det kan tyde på, for eksempel, koronarsykdom, hjerteinfarkt eller andre hjertesykdommer. Noen pusteproblemer, men er ikke alltid forbundet med brystsykdommer --- for eksempel, hvis du føler en intens økning i smerte når du puster dypt, kan dette være relatert til en ikke-kardial problem som lungebetennelse eller pleuritt. Du bør konsultere legen din om noen problemer med å puste, om du mistenker at det er relatert til brystet forhold.

Burning

Burning følelser i brystet ofte indikerer noen form for nerveskader, men kan også være advarsel skiltene til alvorlige brystforhold. Koronar arteriesykdom, for eksempel, kan forårsake en brennende følelse i brystet. Svie kan også være en form for angina, en type brystsmerte som resulterer når hjertet ikke får tilstrekkelig med oksygen eller blod. Det kan også være et tegn på et hjerteinfarkt, så brennende følelse i brystet bør aldri tas lett på, selv om de kan administreres.