Digidexo.com

Slik Cure Gulsott

Gulsott er et problem leveren som kan føre til strengere sykdommer som hepatitt B-virus og bruk av Bili lys. Når huden og øynene blir gule er det viktig å kontakte lege umiddelbart. Gulsott oppstår når det er et overskudd av bilirubin sirkulerer gjennom blodstrømmen. De bilirubins oppløses i det øverste laget av fett under huden, forårsaker den til å gulne. De bilirubins strømme inn i blodet etter det er skader på leveren. Gulsott er svært vanlig blant nyfødte og kan forekomme hos voksne også.

Slik Cure Gulsott

Place nyfødte babyer under et lys for lysterapi. Lyset vil endre form og funksjon av bilirubin molekyler og gjør huden tilbake til normal farge.

Fest nyfødte babyer til en IV for å legge immunoglobulin antistoffer til blodet.

Gå til legen for en blodoverføring. I ekstreme tilfeller kan en lege vil utføre en blodtransfusjon for å fjerne skadelige celler og antistoffer fra blodet for å kurere gulsott.

Fjern svulster eller gallestein som legger press på leveren. Vanlige årsaker til voksne med gulsott er skader fra press på leveren.

Motta en levertransplantasjon. Hvis leveren er alvorlig skadet, kan en transplantasjon være nødvendig, men dette er den absolutt siste utvei.

Hint

  • Tidlig påvisning av gulsott hindrer ytterligere komplikasjoner.
  • Unngå å bli dehydrert. Det er viktig å kurere gulsott, slik at du ikke får kjerneicterus. Dette er når kroppen din er på et giftig nivå av billirubin i hjernen.