Digidexo.com

Hva kan gjøres for influensa?

Hva kan gjøres for influensa?


Ingen liker å få influensa. Det kan være ubehagelig og veldig slitsomt. Siden influensa er vanligvis viral, antibiotika er ineffektive. Med riktig behandling, men føler seg bedre er bare et spørsmål om tid.

Rest

La kroppen hvile slik at den kan bekjempe infeksjoner. Ta fri fra jobb eller finne noen å se barna i noen timer hver dag til du er godt.

Drikk rikelig med væske

Hold deg hydrert ved å drikke rikelig med væske når du er syk. Varme væsker er den beste medisin når du har influensa. Drikk varm kylling eller grønnsaksbuljong eller koffeinfri te å lindre tett nese og hjelpe deg å holde deg hydrert.

Gurgle

Hvis du har en sår hals, gurgle med varmt saltvann et par ganger om dagen for noen midlertidig lettelse.

Sleep med ekstra puter

Hev hodet om natten med ekstra puter for å holde ekstra drenering fra spennende ned i halsen din. Dette kan også bidra til å redusere noen av hoste om natten.

Blow Your Nose

Puss nesen når du føler deg "stoppet opp" eller føle slim drenering fra nesen. Ikke prøv å snuse den tilbake i din hals og nese. Blås fullstendig, så vel: Lukk den ene siden av neseboret med en finger mens forsiktig blåsing av det andre neseboret.

Vaske og desinfisere hendene

Vask alltid hendene med såpe og varmt vann etter blåser nesen, hoste eller bruke toalettet for å holde fra å spre bakterier til andre kjære i din husholdning. Kast brukte vev i en egen pose ved sengen din, og tømme den hver dag. Dekk hoste ved å hoste inn i en hylse i stedet for hendene.