Digidexo.com

Low-Fat lav-karbohydrat Vekttap Diet

Populariteten av lav-karbohydrat dietter har vokst de siste årene. Som forskere lære mer om rollene til fiber, sukker og stivelse i våre dietter, mange mener at overdreven karbohydrater forbruk, i tillegg til matvarer som inneholder mye fett, har ført til fedme-epidemien i USA. Ved å redusere mengden mettet fett og raffinerte karbohydrater i kosten din, kan du ta kontroll over din helse og vekt uten å ofre smak.

The American Diet

Det er flere ting du bør vurdere hvis du tenker på å gå på en lav-karbohydrat, lav-fett diett. Det er viktig å huske på at kroppen din trenger proteiner, fett og karbohydrater for å fungere skikkelig. Men gitt det store mengder av bearbeidet, raffinert mat vi spiser i dagens moderne samfunn, er det lett å finne vår diett for å være feil balansert og fylt med mange billig, lett-tilgjengelig mat som er laget med rikelig raffinerte karbohydrater og fylt med usunn mettet og trans-fett.

Matvarer som kaker, kjeks, brød og mange pasta er ofte forbrukes i Amerika på grunn av sin brukervennlighet og lav pris, men disse matvarene gir store mengder raffinerte karbohydrater og fett, og svært lite fiber og protein. Samtidig redusere de totale karbohydratinntak er en utmerket måte å gå ned i vekt og holde seg i form, er det viktig å huske på at kostholdet ditt bør ikke være helt blottet for karbohydrater eller fett

Senke karbohydrat inntaket

Når senke karbohydrat forbruk, kutte ut matvarer som har lite eller ingen næringsverdi for kroppen din. Matvarer som kaker, godteri, hvitt brød, hvit pasta og hvit ris har lite å tilby ernæringsmessig annet enn en massiv dose av raffinerte karbohydrater. Erstatte disse matvarene med mindre deler av hel-korn brød, brun ris, hel-hvete pasta og fersk frukt legger sårt tiltrengte fiber, vitaminer og mineraler i dietten din. Som en ekstra bonus, disse hele matvarer bidra til å avverge sult og cravings på grunn av sin høye fiberinnholdet.

Følge enkle regler i løpet av dagen kan også føre deg til å senke karbohydrat inntaket uten å føle helt fratatt. Velg en "tett" karbohydrat valg per måltid: to skiver av grovt brød for en sandwich, en liten porsjon fullkorn pasta, eller en porsjon brun ris med måltidet. Ikke legg til unødvendige karbohydrater for å fylle deg opp-- i stedet legge til mye grønnsaker og frukt til du er mett. For eksempel, i stedet for som følger med en pizzabit med et brød pinne, følger det med en grønn salat toppet med friske mandler og lett italiensk dressing.

Senke fettinntaket

For å senke fettinntaket, kutte ut fete kjøttprodukter, melk, brenndressinger og iskrem. Fordi du har allerede kuttet ut mange karbohydrat-laden matvarer som kaker, kan du allerede har hjulpet redusere fettinntaket. Erstatte mat som bakken hamburger, fet biffer og stekt kylling med magert kjøtt som kylling bryst, kalkun, magert kjøtt og fisk.

Bytt til skummet melk og magre oster, yoghurt og salat dressings-- bare være nøye med å sjekke etikettene for tilsatt sukker først, fordi mat selskaper ofte fjerne fett og tilsett sukker til "light"-produkter for å gjøre dem smake godt. Hvis du holde øye til ernæring etiketten, vil du være i stand til å finne noe som er både lite fett og sukker.

Sørg for å konsumere mat som nøtter, olivenolje, fisk og frø villig da disse matvarene inneholder hjerte-sunt umettet fett, som er avgjørende for et sunt kosthold.