Digidexo.com

Den beste maten for slanking

Rene, naturlige matvarer er de beste valgene for slanking fordi de fleste rene matvarer er naturlig lav i fett, kalorier og natrium. Matvarer som frukt, grønnsaker, magert kjøtt og nøtter er høy i fiber og protein. Dette gir kroppen en mer tilfreds, full følelse, som bidrar til å holde hånden ut av kakeboksen. Unngå slathering mat i sauser, salt, fritering, eller legge sukker eller kunstig søtere.

Velg fiber rik mat

High-fiber matvarer bør være din viktigste matkilde for en vellykket diett. Naturlige fibrøs mat ikke bare holde deg mett lenger, men du vil også oppleve helsemessige fordeler som lavere forekomst av visse kreftformer, diabetes, lavere blodtrykk og et sunnere hjerte.

Den gjennomsnittlige amerikaner bruker bare 10g av fiber per dag. For den ultimate helsegevinst, bør du spise mellom 24 til 38g av fiber.

Den gode nyheten er at disse matvarene er rikelig tilgjengelig hos din lokale matbutikk, Farmers Market eller organisk mat markedet. Velg et bredt utvalg av frukt og grønnsaker.

Belgfrukter topper listen over matvarer som er høyest i fiber, som inkluderer svarte bønner, erter, bønner, pinto bønner og marinen bønner. Bran frokostblanding topper faktisk listen på 19.94g av total fiber per gram. Når du spiser bønner, får du en til to slag og får både fiber og protein. En 1/2 kopp bønner inneholder like mye protein som 3 oz. av stekt biff.

Andre grønnsaker å inkludere i kostholdet ditt er de mørkegrønne og grønne matvarer som brokkoli, grønnkål, grønne grønnsaker, spinat og sennep greener på grunn av sin høye vitamin og mineralinnhold.

Protein Foods for Energy

Balansere grønnsaker og belgfrukter med små mengder av magert kjøtt til drivstoff stoffskiftet og gir energi. Proteinrik mat bidra til å holde deg følelsen fyldigere for en lengre tidsperiode.

Ikke alle proteinkilder er skapt like. Velge bare magert kjøtt og fisk for optimale resultater. For eksempel er fisk toppen proteinkilde, fordi det er lite fett og mange fisk, for eksempel laks, er høy i omega-3 fettsyre. Hvitt kjøtt fra kylling eller kalkun er en annen utmerket proteinkilde, men styre klar av mørkt kjøtt som det er høyere i fett. Å spise magert kjøtt har sine fordeler som å legge en ekstra gram protein enn kylling og inneholder sink, jern og B12.

Diet Oppskrifter

Utvikle oppskrifter som mette pallen samtidig som kroppen din forbrenner fett. Prøv marineblå og svart bønnesuppe med spinat. Putre en boks med marineblå bønner og 2 kopper strimlet spinat i 1 ts. av olivenolje og to fedd finhakket hvitløk til bønner og spinat er varmt. Fjern fra varmen og la sitte til kjølig. Når bønner og spinat er kule, hell i en blender og tilsett 1 kopp kyllingbuljong. Legg en halv boks svarte bønner til blender og bland til kremaktig. Hell blandingen i en gryte og la det småkoke på komfyren på svak varme. Tilsett resten av den svarte bønner, og fortsette matlaging seg varm.

Har grillet kylling med grønnsaker til middag. Marinere en 3-oz. stykke uten ben og skinn kylling i 1 ts. av olivenolje og en dash av havsalt. Vask og hogge to kopper din favoritt grønnsak og bland med 1 ss. olivenolje, og 1/2 ts. havsalt. Kaste i en ovn-sikker skillet og stek i ovnen ved 375 grader C i 20 minutter. Varm opp grillen og grill kyllingbryst grundig på begge sider til den er litt brun og juice kjøre klar. Ingen grill? Bare stek kyllingen i en non-stick stekepanne over middels høy varme på komfyren, snu ofte til brun hver side.