Digidexo.com

Hvordan Kill midd Med en parasitt Zapper

Dr. Zachary Huang, førsteamanuensis og forsker ved Michigan State University, oppfant den spartanske MiteZapper, en batteridrevet varmenett som dreper Varroa midd som har vært truende honningbien. Honningbien spiller en viktig rolle i landbruket ved å gi pollinering. Den Varroa mite angriper honningbie av fôring på kombinasjonen av blod og væske inne i en bie. Varroa midd invaderte USA i 1987, og er i stand til å drepe en hel bikolonien innen ett til to år hvis den forblir ubehandlet. I 1995 Michigan hadde 92.000 bee kolonier, med 30.000 bier i hver enkelt. Men etter 2003 har antall kolonier hadde falt til 65.000 på grunn av Varroa midd infestation. Så, Huang oppfinnelse, den spartanske MiteZapper er en håpefull ikke-kjemisk løsning som forhåpentligvis vil holde midd populasjoner i sjakk og lagre honningbie befolkningen i USA The Spartan MiteZapper er for tiden i produksjon.

Hvordan Kill midd Med en parasitt Zapper

Bruke Spartan MiteZapper

•  Gå til http://www.mitezapper.com/ å se når den spartanske MiteZapper er klar for kjøp. Det er i produksjon. Når du er i stand til å kjøpe MiteZapper kan du bruke den til å drepe Varroa midd i en bikube uten å skade honningbier.

Hvis du vil bruke, vil du ikke trenger å åpne bikube.

Plasser MiteZapper varmeelement ved stiftelsen av drone kam (basen der arbeideren bier som bygger sine voksceller).

Hekt de to terminalene på midd zapper til et batteri for 1 til 5 minutter. Den MiteZapper vil begynne oppvarming.

Regulere varmen etter behov inntil midd er døde: Du kan stille MiteZapper skrur seg av når den når 44 grader celsius, slik at bare midd er drept og drone bier er igjen uskadd. Elektrisitet som går gjennom varmeelementet vil produsere varme og drepe både drone puppe og midd. Biene vil fjerne døde eller døende stamfisk og gjør det klart for dronningen honningbie å legge egg igjen etter 3 - 5 dager.

Gjenta denne behandlingen annenhver uke for å fortsette å drepe av alle Varroa midd.