Digidexo.com

Hva er årsaken til Chills med kalde føtter?

Ulike forhold forårsaker frysninger med kalde føtter. Noen ganger, når disse to betingelser kombinere, er de signaler til organet som alvorlige helseproblemer som manifesterer seg i kroppen. Kokiller og kalde føtter bety at det er en mangel på tilstrekkelig blodstrøm gjennom kroppen, først og fremst i beina.

Hypotermi

Hypotermi, en tilstand forårsaket av tap av kroppsvarme, forårsaker frysninger og kalde føtter i mennesker. US National Library of Medicine sier at umiddelbar førstehjelp, som et oppvarmet pad, må administreres.

Kronisk utmattelsessyndrom

Chronic Fatigue Syndrome masker seg med symptomer på andre helsemessige forhold i tillegg til trøtthet. Centers for Prevention and Disease Control sier frysninger sammen med kalde føtter er et symptom på grunn av blodstrøm begrensning.

Perifer vaskulær sykdom

The American Heart Association sier frysninger med kalde føtter er symptomatisk for perifer vaskulær sykdom, eller innsnevring av arteriene. Dette reduserer blodstrømmen i beina og ekstremiteter.

Raynauds fenomen

Arthritis Foundation definerer Raynauds fenomen som en tilstand forårsaket av utilstrekkelig blodstrøm som bosetter seg i fingre, tær, nese og knær. Mangelen på blodstrømmen fører til frysninger og kalde føtter.

Restless Legs Syndrome

De Restless Legs Syndrome sier denne tilstanden, som symptomer inkluderer frysninger med kalde føtter, forårsaker ubehag fordi beina har ukontrollerbar trang til å bevege seg.