Digidexo.com

Hvor mye vekt kan man tape med Aerobics?

Hvor mye vekt kan man tape med Aerobics?


Hvis miste vekt er på listen over ting å gjøre, sørg for å innlemme aerobic trening i din diett og fitness rutine. Det er en sammenheng mellom aerob trening og vekttap - denne typen trening er en sikker måte å hjelpe musklene tonet opp mens du brenner litt fett.

Hva er aerobic trening?

Ordet aerobe betyr "med oksygen." Under aerob trening, øker hele kardiovaskulære systemet oksygentilførselen til kroppens muskler. Noen treningsprogram som innebærer bruk av store muskelgrupper, og som får hjertet ditt pumper og oksygen beveger seg gjennom systemet er aerobic. Eksempler på aerob trening er turgåing, jogging, løping, sykling, svømming, dans, roing og rebounding.

Fordeler

De mange fordelene med aerob trening inkluderer bedre søvn, lindring av depresjon symptomer, regulering av kolesterol, en reduksjon i risikoen for kreft og reduksjon av kroppsfett.

Vekttap med Aerobic Exercise

Kan du gå ned i vekt med aerobic trening? Svaret er ja, men det vil ta engasjement, tid og et sunt kosthold som er rettet mot vekttap.

Aerob trening hjelper deg å miste vekt på to måter. Først, det brenner kalorier. Dette betyr at i stedet for overflødige kalorier blir konvertert av kroppen til fett, vil de bli brukt til energi for å opprettholde aerob trening. Den andre måten at aerob trening hjelper, er å bruke den energien som kroppen din allerede har lagret bort som fett.

Hvor mye vekt kan jeg miste?

Aerob trening alene vil ikke gjøre at du mister mer enn noen få pounds. Aerob trening kan brenne kalorier og fett, men hvis du fortsatt spiser mer kalorier enn din trening forbrenner hver dag, kan du ikke gå ned i vekt.

For å gå ned i vekt med aerobic, er det viktig å kombinere trening med en lav-fett, lav-kalori diett. Vekttap vil øke betraktelig når du kutte ned på kalorier og fett.

Aerob trening vil øke effektiviteten av kostholdet ditt, og også gi mange fordeler for kroppen din. Hvis du bare kosthold, musklene fortsatt ikke vil være tonet, og du vil fortsatt huff og puff når du går opp trappen. Du vil ha en kombinasjon av vekttap og fitness.

Måter å øke vekttap

For å gå ned i vekt med trening, må du begynne først med et sunt kosthold som konsentrerer seg om å gi de næringsstoffene du trenger til en redusert kalori og fett inntak. Streber etter å gjøre ditt kosthold rikt på frukt, grønnsaker, magert kjøtt og komplekse karbohydrater. Reduser kaloriinntaket ditt med 500 kalorier per dag. Dette vil resultere i et tap av ett pund per uke. Legg minst 30 minutter med aerobic trening fem ganger i uken, og du vil finne at når du taper, vil kroppen din også bli mer plass og tonet.