Digidexo.com

Botemidler for hetetokter om natten i overgangsalder

Menopause er en vanskelig opplevelse for en aldrende kvinne. Det er en tid med smerter, smerter og kroppen endringer. En av de mest hyppige opplevelser for en kvinne i overgangsalderen er en varm flash. En varm flash er den plutselige intens følelse av varme i kroppen. Mangelen på østrogen i kroppen fører til at kroppen til feil og feiltolke om det er varmt eller kaldt. Hvis kroppen mener det er iskaldt, vil den sende en varm flash for å kompensere for at opplevd kulde. Hetetokter er svært ubehagelig, men lar seg behandle i vidt forskjellige måter.

Hjem Behandlinger

Når levende gjennom overgangsalderen, kan det være lett å utløse hetetokter. En liten endring i kroppstemperatur kan føre dem. Iført et par lag med klær kan være nyttig, som du alltid kan fjerne klær hvis du føler for varm. En strøm av frisk luft gjennom huset kan være nyttig. En klimaanlegget eller bare noen få åpne vinduer kan holde luften i bevegelse. Noen ganger kan en kald drikke vil også hjelpe. Holde deg kjølig kan bidra til å unngå alvorlighetsgraden av hetetokter. Spise sunt vil bidra til å regulere hetetokter. Unngå varm mat, koffeinholdige drikker og alkohol. Yoga, meditasjon, avslapping og andre stress unngåelse teknikker bidra sterkt. Deep abominal puste, 15 minutter to ganger daglig, kan bidra til å redusere hetetokter. Du kan også bruke denne teknikken i begynnelsen av en varm flash. Ikke røyke eller slutte å røyke reduserer også sjansene for en varm flash.

Medisiner

Noen ganger hvis de hetetokter er intens nok, kan legemidlet være nødvendig. Hormonbehandling vil erstatte østrogen i kroppen din. Dette kan minimere dine angrep. Noen ganger vil progesteron benyttes. Dette er en produsert form av østrogen. Antidepressiva kan også være nyttig i behandling av hetetokter. Leger kan foreskrive medisiner som kalles selektive serotonin reopptakshemmere og serotonin og noradrenalin reopptakshemmere. Antidepressiva som bruker disse inkluderer Effexor, Paxil, Prozac, Celexa og Pristiq. Disse antidepressive midler har blitt funnet å redusere hetetokter. De er ikke så effektiv, men. De også forårsake bivirkninger som kvalme, svimmelhet, vektøkning eller seksuell dysfunksjon. Gabapentin eller Neurontin, et legemiddel som brukes til behandling av beslag og helvetesild, kan brukes til å redusere hetetokter.

Kosttilskudd

Kosttilskudd er en av de mest populære behandlinger for menopause. Klaseormedrue er en smør plante som har vært brukt i Europa til å behandle hetetokter. I det siste har det blitt populært med kvinner i USA. Det behandler mange menopause symptomer, spesielt hetetokter. Klaseormedrue har vært knyttet til mindre tilfeller av leverskader, hodepine, magesmerter, tunge bein og vektøkning. Soya har blitt foreslått som en annen naturlig supplement for hetetokter. Soya er en mer vanlig mat i asiatiske land, og det har blitt rapportert at kvinner i disse landene lider færre hetetokter enn i andre deler av verden. Soya-forbindelsen er lik østrogen, og dette kan være grunnen til at det fungerer. Imidlertid har andre studier vist at soya har liten eller ingen virkning.