Digidexo.com

Bed bugs og sykdommer

Bed bugs (eller veggdyr) kan hjemsøke boliger, men også steder der ulike mennesker sover hver natt - hjemløse shelters, hoteller og sykehus, ifølge Mayo Clinic. Forekomsten av veggedyr er ikke relatert til renslighet, og alle kan bli påvirket. Bed bug biter forårsake en irriterende hudreaksjon.

Bites

Å bli bitt av en seng bug fører til synlige bitemerker i ansiktet og halsen, samt armer og hender. Biter er rød og har ofte en mørkere rødt område på sitt senter. De klør og dukker ofte opp i linjer eller klynger. Den Harvard School of Public Health rapporterer at folk som gjentatte ganger blir bitt kan utvikle en allergisk reaksjon på bugs 'spytt. Symptomer på en allergisk reaksjon inkluderer alvorlig kløe, samt blæredannelse og elveblest.

Ingen reaksjon

Mens folk flest har en slags reaksjon, enten mild eller noen ganger alvorlige, til biter fra en seng bug, noen mennesker har ingen reaksjon, ifølge Mayo Clinic.

Sykdommer

Noen insekter som lever av menneskeblod, som mygg og flått, kan passere på sykdommer. Dette er ikke sant av veggedyr, ifølge Harvard School of Public Health.

Infeksjon

Selv om veggedyr ikke bære sykdom, kan en person som klør bite området forårsake en sekundær infeksjon i huden. The Mayo Clinic anbefaler å se en lege for å behandle en hud infeksjon.