Digidexo.com

Enkleste måten for ekstremt vektige mennesker til å miste vekt

Fedme er et økende problem i USA. Diabetes, høyt blodtrykk og søvnapné er alle helsemessige konsekvenser knyttet til fedme. Videre er hjertesykdom en av de ledende stillende for både menn og kvinner. Dessverre fører dårlig råd ofte til usunt kosthold som skaper sykluser av raske vekttap og den uunngåelige gjenopprettet av vekten. Den enkleste måten for ekstremt overvektige mennesker til å gå ned i vekt er riktig, sakte tempo måte, noe som gjør det enkelt å opprettholde en sunn livsstil og holde vekten av.

Diet

Et sunt kosthold bør alltid være første skritt av noe vekttap program. Imidlertid ikke slanking ikke å være et ork. Den enkleste måten å begynne å miste vekt er å øke stoffskiftet. For å gjøre det, bør du begynne å spise oftere, men i mindre porsjoner. Prøv å spise seks til åtte små måltider om dagen. Et eksempel på et lite måltid er en halv kalkun sandwich, eller en banan og en lett yoghurt. Du bør aldri føle deg mett umiddelbart etter et måltid, men du bør ikke være ekstremt sulten heller. Prøv å spise hver og en halv time til to timer, og opprettholde en følelse av liten sult. Dette vil tvinge kroppen til å hele tiden brenne av hva du spiser, men gi det nok tid til å ikke lagre kalorier som fett. Som et resultat, vil du bli påskynde stoffskiftet. Videre bør måltidene være sunn. De fleste kan finne ut hva som er bra for deg og hva er ikke. Selv om du ikke bør spise bare salat eller tvinge deg selv til å spise ting du hater, prøver å eliminere matvarer med mettet eller trans fett og redusere inntaket av sukker. Start med å kutte ut brus og bytte til vann. Til slutt, ikke la en diett ta over livet ditt, eller trykke deg. Tillat deg selv ett lite måltid i uken for å gi etter for en craving. Dette vil gjøre det enklere å vedlikeholde din diett resten av uken.

Vær aktiv

Det er viktig å begynne å leve en aktiv livsstil. Ingen vil forvente deg å kjøre noen få miles en dag, men beveger seg rundt og brenne kalorier vil øke stoffskiftet og hjelpe deg å miste vekt. Plukk opp en hobby som du liker som tvinger deg til å bevege deg rundt. Ta hunden ut en tur hver dag eller spille en sport som du liker. Ta alltid den ruten som gjør at du går lenger. For eksempel parkere bilen så langt borte fra butikken som mulig, eller ta trappene i stedet for heisen. Til slutt, kan du integrere noen lette aerobic øvelser i din daglige rutine. Dette kan inkludere jogging, sykling eller svømming. Aerobic øvelser er den beste måten å forbrenne kalorier og få fart på stoffskiftet. Faktisk, aerobic øvelser holde stoffskiftet opp så lenge som åtte timer etter at du slutter å trene. Det er viktig å plukke en øvelse eller aktivitet som du ikke tankene gjøre. Dermed vil det være lettere for deg å opprettholde programmet og holde opp vekttap. Husk å alltid konsultere en lege før du starter noen opplæring eller treningsprogram.