Digidexo.com

Hvordan kosthold på den enkle måten

Hvordan kosthold på den enkle måten


Mange mennesker kan se slanking som en skremmende oppgave de må tåle å gå ned i vekt og få sunne. Men med noen enkle grep, kan slanking være en lett oppgave å møte. Hvis du ønsker å diett, uten komplikasjon av kaloritelling, gi opp avlat og følge moter, lære enkle steg du kan ta for å gjøre det.

Hvordan kosthold på den enkle måten

•  Hold deg til vann til drikke av valget. Eliminere kullsyreholdige brus og konsentrert fruktjuice kan kutte mye kalorier fra kostholdet ditt. Anbefalt daglig inntak er ca åtte glass om dagen, så sørg for at du får minst det. For en liten smak kan du legge lime eller sitron skiver til din vann.

Spis små måltider og snacks hele dagen, å ha din største måltid til middag. Hoppe over måltider er en ikke bra måte å gå ned i vekt, fordi du trenger for å holde stoffskiftet og blodsukkeret opp i løpet av dagen, ellers ender du opp med å krasje eller slapphet, noe som kan føre til binging. Hold deg til en lett protein-fylt frokost og lunsj, med en liten snack i mellom hvert måltid. Tenk på det som å spise et lett måltid hver tredje til fjerde time til dinner.

•  Øk mengden av frukt og grønnsaker du spiser i løpet av dagen. Sikre at du får åtte porsjoner med frukt og grønnsaker daglig, noe som gir deg tonnevis av vitaminer og antioksidanter for helsen din. Frukt og grønnsaker vil også føle deg fyldigere raskere, noe som kan la deg følelsen fornøyd uten overspising. Prøv å ha en servering med hvert måltid, og legge til to eller tre flere porsjoner for snacks hele dagen.

Hold porsjonsstørrelsen i tankene. Folk vil ofte spiser mer enn de trenger. Siden magen er ikke en veldig stor organ, ikke mett ikke ta mye mat. Når porsjone ut måltider holde deler av viktigste matvarer som pasta, kylling, biff og fisk til omtrent på størrelse med knyttneven din, er dette en god måte å måle en porsjon. Deretter må du gjøre litt mindre størrelse deler for sidene, som erfarne grønnsaker og frukt.

Ta junk food fra hjemmet ditt. Tar bort fristelsen av å spise behandlet, kan høy-fett matvarer gjør slanking alle de mer enkle. Gå gjennom kjøkkenet og ta ut noen bearbeidet mat, som fettete potetgull, cheesy kjeks, fet majones eller stekt mat. Erstatte disse matvarene med sunne alternativer, for eksempel i stedet for potetgull med sandwich, prøv oppskåret frukt. Eller i stedet for chips og dip, prøv baby gulrøtter og hummus for en sunn snack.

Forbered sunn snacks å ha lett tilgjengelig. Skjær opp grønnsaker eller frukt og legg dem i en plastboks for å ha når du føler deg litt sult pang mellom måltidene, eller legges i en plastpose for reiser. Mandler er en annen enkel snack. En annen ting å prøve er hard kokte egg, som også er flott hvis du trenger en protein-pakket sunn frokost på farten.

Tillat for små avlat. Slanking betyr ikke at du ikke kan nyte noen skyldig glede matvarer, som kake, iskrem eller pommes frites. Hvis du ønsker å hengi bare begrense den delen. Ha en liten bit av kaken, i stedet for flere skiver, eller en liten yngel i stedet for super-sized. Tillat deg selv en overbærenhet to til tre ganger i uken på det meste, om du ikke ønsker å sabotere dietten din ved å hengi daglig eller for ofte.

8. Kutt ut alkoholholdige drikkevarer. Øl og sukkerholdige blandede drinker har mye sukker, karbohydrater og kalorier, så hold det i tankene neste gang du vil at etter-arbeid drikke for å slappe av. Hvis du ønsker å hengi, holde seg til lettøl eller klare blandede drinker som vodka tonics, eller gin og tonics.

Ikke snack sent på kvelden. Ofte når du snack om natten er det av gammel vane, men sen snacks kan legge mange kalorier til et ellers sunt kosthold. Hvis du må snack, eller ønsker å knaske på noe for filmkveld, hold deg til lav-kalori snacks, som lys popcorn eller riskaker. Noen ganger til og med en varm kopp sukker-fri te kan du føle deg full, uten å legge en kalori på dagen.

Hint

  • Mens et sunt kosthold kan hjelpe til med vekttap, sammen med trening, vil kostholdet bli enda mer effektive. Prøv å få litt fysisk aktivitet hver dag, for eksempel en lang tur, eller time lange turen til treningsstudioet.