Digidexo.com

Hvordan å rense Gut

Folk ofte rense tarmen for å overvinne symptomer forårsaket av overvekst av candida albicans, en sopp som naturlig lever i de små og store tarmen. Det kan være forårsaket av overdreven bruk av antibiotika, kortikosteroider, eller til og med et dårlig kosthold. Symptomene inkluderer ofte gastritt, gjærinfeksjoner eller autoimmune sykdommer, for eksempel fibromyalgi eller kronisk tretthetssyndrom. Candida sopp kan faktisk perforere i tynntarm og årsak gjær, giftstoffer og parasitter å lekke inn i blodet og invaderer kroppens vev og celler. Candida kan også lekke inn i blodet gjennom tykktarmen. Behandlingen inkluderer vanligvis en endring i kosthold, kosttilskudd, og et kolon rens.

Hvordan å rense Gut

Rensing Din Gut

•  Spis mye grønnsaker, høy-protein matvarer og gluten og sukker-fri korn som brun og basmati ris, bokhvete, quinoa og hirse. Eliminere eller begrense inntaket av glutenholdige matvarer, inkludert kommersielle brød, pasta, kornblanding og melk. Substitute brun ris produkter for disse matvarene som trengs. Eliminere eller sterkt begrense sukker i kosten, også. Fortsett inntil symptomene er eliminert.

Dice opp to eller tre fedd hvitløk og bland dem med måltider minst tre ganger per dag. Fortsett i fire til seks uker.

Ta en perle probiotika pille om femten til tjue minutter før hvert måltid. Gjenta denne prosedyren hver dag i fire til seks uker.

Ta et fordøyelses enzym supplement til hvert måltid i fire til seks uker.

Bland ingrediensene fra et kolon rensing kit og ta som anvist i en måned.

Hint

  • Candida albicans trives på gluten og sukker, så det er best å fjerne disse elementene fra kostholdet ditt, spesielt hvis symptomene er alvorlige. Det er vanskelig å eliminere soppen Candida samtidig å spise mat som inneholder gluten eller sukker. Fordi de inneholder fordøyelsesenzymer, kan grønnsaker faktisk hjelpe drepe overflødig candida. Rå grønnsaker beholde mer av disse naturlige enzymer enn kokte grønnsaker. Probiotika kan fylle den naturlige bakterier i tarmen, som vanligvis er erodert når du har Candida albicans overvekst. I stedet for et kolon rensing kit, kan du bruke colonics eller colonic vanning, som spyler dine store tarmen med ozonbehandlet vann. Colonics er vanligvis administreres av et kolon hydrotherapist, men hjemme-enheter er tilgjengelige, også.
  • Ikke slutt å ta noen av kosttilskudd før symptomene har forsvunnet. Hvis du bare rensing for å gå ned i vekt eller for helse vedlikehold, bruke alle tillegg for maksimal effekt.