Digidexo.com

Hva grønnsaker inneholder B12?

Hva grønnsaker inneholder B12?


Spørsmålet om hva grønnsaker inneholder vitamin B-12 har ikke et enkelt ja eller nei svar. Mens grønnsakene ikke inneholder det på den måten at kjøtt og meieri do, noen har B-12 med en antagonist som hindrer absorpsjon av vitamin. Disse mat kan fortsatt dra kosten.

Finne B-12 i Planter

Den Vegetarisk Society of the United Kingdom fastslår at mens det er betydelig B-12 i noen planter, er det ikke tilgjengelig for kroppen. Eksempler inkluderer spirulina, en alge, og nori, en tang. Begge inneholder B-12 analoger, som konkurrerer med den vitamin og hindre absorpsjon i kroppen. Det analoge er en naturlig forekommende forbindelse, lik i struktur til vitamin, som etterligner utformingen av B-12 i anlegget. Analyse av disse matvarene ikke kan skille mellom selve vitamin og analoger.

Finne B-12 i grønnsaker

Det er ikke noe B-12 i grønnsaker. Veganere og vegetarianere har bedt om soya og fermenterte soyaprodukter også. Disse ikke inneholder B-12 enten.

B-12 i befestede Produkter

Brød og korn er beriket med B-12 og andre ernæringsmessige behov. Vegetarianere ofte finne B-12 lagt til teksturert vegetabilsk protein, soya melk, gjærekstrakter og veggie burger mikser. B-12 er i mikroorganismene i jorden som vokser mat. Dette er spesielt sant når gjødselen er blitt brukt som gjødsel. Moderne hygieniske standarder ofte føre denne kilden for å bli vasket bort fra mat.