Digidexo.com

Hvor mange gram fett å spise per dag for å gå ned i vekt

Å miste vekt er ingen enkel oppgave, og den beste måten å oppnå suksess er å være utstyrt med riktig informasjon. Vekttap innebærer en viss mengde aritmetikk, men det er ingenting som krever mer enn en kalkulator og det beste er at når du har funnet ut tallene, er du innstilt. Telle kalorier er en start, men telle fett gram er også viktig i dette arbeidet.

Fakta

For å gå ned i vekt, må du redusere kaloriinntaket, eller brenne mer kalorier enn du forbruker. En viktig faktor for vekttap og kalori telling er fett gram. Vi trenger en viss mengde fett i kosten vår. Den daglige anbefalte mengden fett kalorier er 20 til 35 prosent av anbefalt daglig kaloriinntak og dine totale fett gram bør ikke være mer enn 7 prosent fra mettet fett, ifølge US Department of Health and Human Services.

Løsninger

Hvor mange gram fett du kan ha per dag avhenger av hvor mange kalorier du forbruker på vekttap diett. For eksempel, hvis du er på en 1600-kalori-per-dag diett, bør du ikke gå mer enn 53 gram fett per dag og mettet fett bør ikke overstige 18 gram.

Identifisere fett gram

Ernæring etiketter gjør det enkelt å se hvor mange av fett i porsjoner med mat. Har mange også mettet og trans fett oppført i tillegg. Foods som vil ha et uvanlig høyt antall av mettet og trans fett anbefales ikke. Noter porsjoner per pakke; noen pakket elementer er to eller tre porsjoner per pakke, og dette kan legge opp fett gram raskt.

Betraktninger

Det er viktig å innse at ikke alt fett er de samme. Noen fett er sunnere enn andre. Enumettet og flerumettet fett er ansett gode fettstoffer fordi de kan redusere helserisiko, for eksempel hjertesykdommer og kan forbedre kolesterolnivået, som rapportert av National Institutes of Health. Gode ​​kilder til disse typer fett kan finnes i olivenolje og rapsolje, nøtter, avokado, laks og omega-3 fiskeoljer. Mettet og trans fett er usunt og kan finnes i høye fettkjøttstykker, høye fete oster, smør, iskrem, kokos og palmeoljer.

Advarsler

Mens det kan virke logisk å eliminere fett når du prøver å gå ned i vekt, er at en usunn ruten å ta. Noe fett er nødvendig for kroppen å absorbere mange næringsstoffer. Visse vitaminer, inkludert A, D, E, K og karotenoider trenger fettsyrer for å bli absorbert inn i kroppen, i henhold til National Institutes of Health. Uten fettsyrer, disse næringsstoffene passerer gjennom systemet ufordøyd.