Digidexo.com

Hvordan å miste vann vekt i 2 dager

Du har sikkert sett utallige annonser og reklamer for magiske piller som hevder å få deg ned i vekt i løpet av dager. Hvis du er en smart forbruker, vet du at de fleste av disse påstandene er falske. Det er lite sannsynlig at du kan miste pounds av fett i bare to dager. Men hvis du desperat prøver å passe inn i den Slinky liten kjole i et par dager, kan det være mulig å miste en bit av vann vekt.

Hvordan å miste vann vekt i 2 dager

Miste vann vekt

•  Hold spise. Noen mennesker feilaktig tror at hvis de sulte seg i par dagene før en hendelse, vil de gå ned i vekt. Mens det er sant at sunt begrense kaloriene i det lange løp vil føre til vekttap, er dette ikke mulig å gjøre i et par dager. Snarere enn å gjøre deg å miste vekt, vil kroppen gå inn i sult-modus og gjøre deg beholde vann. Når du beholde vann du får oppblåst og kan selv se et høyere tall på skalaen.

Drikk mer vann. Selv om det kan høres rart ut, drikker mer vann faktisk gjør du beholde mindre vann. Hold hydrert ved å drikke åtte eller flere glass om dagen. Vann vil hjelpe skylle væske, salt og giftstoffer ut av cellene. En dehydrert kropp vil forsøke å bevare seg selv ved å beholde så mye vann som mulig, i tilfelle er det enda lengre tid før en drink av vann kommer sammen.

Unngå å spise salt og andre natriumholdig mat. Den åpenbare matvarer for å unngå er ting som chips, pizza og pretzels. Men det er mange andre high-natrium matvarer som du kanskje ikke forventer. Mange behandlet og pakket mat inneholder mye mer salt enn sine friske versjoner. Også, raskt stigende brød som pannekaker inneholder mye natrium i tillegg.

Hopp sukker. Salt er ikke bare mat smakstilsetning som kan gjøre deg oppblåst. Spise mat som inneholder for mye sukker kan føre til insulin nivåer å pigge. Dette kan føre til at kroppen til å bli mindre effektiv på å skylle ut natrium. Hopp sukkerholdig brus, sukret te, kjeks og godteri for et par dager for å slanke seg. Se opp for noen sauser, ketchup og grill sauser som inneholder mye sukker.

Beat the bloat ved å få aktiv. Selv om det kanskje ikke være mulig å arbeide av pounds av fett i to dager på treningsstudio, kan trene gjøre underverker for å redusere vann vekt. Trene får deg til å svette, som lar mye natrium ut av kroppen. Bevege kroppen hjelper også lymfesystemet til avløp. Dette er viktig fordi det drenerer overflødig væske fra cellene. Vil du ha en enda bedre måte å trene? Svømming er en fin måte å miste vann vekt fordi vanntrykket presser væske ut av kroppen.

Pass på hva du spiser. Tillegg til å unngå overflødig salt og sukker, det er også matvarer som du bør spise. Noen matvarer har en naturlig vanndrivende effekt, som fører deg til å spyle vann ut av systemet mer effektivt. Alt som er høy i fiber kan bidra til å skylle væsker. Også prøve kål, tranebærjuice og asparges for sine vanndrivende egenskaper. Vanlig svart te og selv urte varianter som løvetann og ingefær kan hjelpe deg å kaste vann vekt.

Hint

  • Spre maten ut i seks små måltider gjennom dagen. Dette vil stoppe blod sukker toppene og redusere oppblåsthet.