Digidexo.com

Hvitløk piller for vekttap

Hvitløk piller for vekttap


Hvitløk er kjent for sine kulinariske og helsemessige fordeler. Dens rolle som en urt i potent vekttap er også verdt å nevne, selv om det ikke er nok vitenskapelig bevis for å sikkerhets kravet. Det er heller ikke klart om hvitløk piller påvirke vekttap direkte, eller om det er i samsvar med bedre helsemessige forhold som fører til fedme.

Dr. Raymond Fish of Londons Obesity Research Centre sier: "En daglig dose av rå økologisk hvitløk har vist seg å være en kraftig fett destroyer og vekt redusering." Imidlertid, for å unngå den sterke lukt av rå hvitløk, over-the-counter hvitløk piller brukes som et alternativ.

Hvitløk Reduserer Kolesterol

En 2003 gjennomgang av forskere ved Brigham Young University fant "at hvitløk kosttilskudd var beskjedent effektive i å senke total og LDL (" dårlig ") kolesterol i 6 av 10 studier." Det er for det meste effektive når hvitløk piller er svelget, når Allin er konvertert til allicin. Allicin løser opp fett og reduserer kolesterolnivået i blodet. Men pillen skal være enterisk-belagte eller magesyre kan ødelegge enzymet. Reduksjon av kolesterolnivået i blodet innebærer at mettede og trans-fett blir regulert i kroppen, noe som fører til vekttap.

Hvitløk senker høyt blodtrykk

Fedme og høyt blodtrykk er direkte knyttet til hverandre. Dr. Karin Ried og kolleger fra University of Adelaide i South Australia sier: "Tilskudd med hvitløk preparater kan gi et akseptabelt alternativ eller komplementær behandling alternativ for hypertensjon." Effekten er knyttet til hydrogensulfid som er produsert fra hvitløk forbindelser som vekselvirker med røde blodceller.

Hvitløk og vitaminer:

Hvitløk inneholder en rekke vitaminer som hjelper regulerer stoffskiftet. Kjente blant dem er vitaminene A, C, B1 og B2. Disse vitaminene fremskynde vekttap prosessen ved å øke fett-brenning mekanisme. Vitamin B1 og B2 også spille en viktig rolle i konvertering av karbohydrater og fett til energi.

Allicin i hvitløk Nedre Triglyserider og Insulin

I henhold til en undersøkelse publisert i American Journal of Hypertension, "Allicin, har vist seg å ikke bare til å senke blodtrykket, insulin og triglyserider hos laboratoriedyr matet en fruktose (sukker) -rik diett, men også for å hindre vektøkning." Forskerne konkluderte med at allicin kan være av praktisk verdi for vektkontroll.

Ulemper av hvitløk Pill

Hvitløk piller har sin del av ulempene. Disse pillene er sagt å øke risikoen for blødning hvis tatt med warfarin (Coumadin), acetylsalisylsyre, andre legemidler som reduserer blodpropp og muligens med fisk-olje piller. De kan samhandle med noen medisiner for diabetes, HIV-sykdom, høyt blodtrykk, kreft og kolesterol. Noen kosttilskudd kan føre til kvalme, halsbrann, dårlig ånde og kroppslukt.