Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på Frossenmat

Å miste vekt krever å telle kalorier og spise sunn mat. Hvis du er opptatt - og som isn'ti - det kan være vanskelig å tilberede sunne måltider. Tross alt, er det mye lettere å stoppe på en fast food-restaurant på vei hjem fra jobb enn det er å komme hjem og lage noe. Frosne matvarer kan hjelpe deg å miste vekt ved å tilby porsjonskontrollerte, sunne måltider som er enkle å lage. Bare sette dem i mikrobølgeovnen i noen minutter, og du har din middag.

Hvordan å miste vekt på Frossenmat

•  Bestem hvor mange kalorier du bør spise for å gå ned i vekt: For å gå ned i vekt, må du redusere mengden kalorier du spiser. De fleste mennesker kan gå ned i vekt ved å spise mellom 1200-1500 kalorier per dag, men hvis du er veldig aktiv, kan det hende du trenger å spise mer. Nettsteder kan hjelpe deg med å finne ut hvor mange kalorier du bør spise. Når du vet den daglige grensen, dele det mellom tre måltider og to snacks. Når du ser på frosne måltider, være sikker på at måltidet er innenfor denne grensen.

Forskning frossen mat alternativer: Du kan snakke med en representant på Jenny Craig, som spesialiserer seg på å hjelpe folk ned i vekt med frossen mat. Alternativt har frossen mat delen av ditt lokale supermarked en rekke ulike alternativer. Lese ernæring etikettene nøye. Noen frosne måltider er ikke sunt. Healthy Choice og Lean Cuisine er to merker å vurdere.

Prøv noen av de frosne måltider for å se om du liker dem: Noen mennesker ikke liker å spise frossen mat, så før du bruker mye penger, etter smak test flere måltider se hvordan du liker dem. Plukk noen merker og prøve mat som du liker.

Innkjøps nok frossen mat til å vare en uke: Velg måltider som du likte best fra din smak testing og kjøpe nok mat til å vare i uken. Du bør kjøpe nok til frokost, lunsj og middag hvis du har tenkt å spise noe annet enn frosne måltider. Hvis du ønsker en godbit, kan du også finne lav-kalori frosne behandler, for eksempel iskrem og fudge barer.

Supplement frosset måltider med frukt og grønnsaker: Du bør ikke spise bare frossen mat. Lag en salat å gå med frosne måltid. Spis frisk frukt for snacks. Ferske frukter og grønnsaker er høy i næringsstoffer og lite kalorier.

Hint

  • Vær oppmerksom på natriuminnholdet i matvarer som du velger. Frosne måltider kan være høy i natrium, noe som kan føre til at du beholde vann, hindrer vekttap.