Digidexo.com

Hva skjer på Fysisk eksamen for Hormonell ubalanse?

Generelt Fysisk

Legen vil utføre en fysisk. For en nøyaktig testing for hormonell ubalanse, vil en lege sjekke kroppen generelt. Et fysisk vil sette en baseline av helse for testing samt avgjøre om noen kroppen systemet ikke fungerer som det skal og bidra til hormonelle problemer (f.eks det endokrine systemet, kjertler, eggstokkene eller testiklene).

Blood Testing og henviste

Legen vil enten trekke blod på kontoret eller gi en resept for blodprøvetaking som skal utføres off-site. Blood testing kan fortelle legen av hormonnivåer samt andre kjemiske målinger som kan påvirkes av hormonell ubalanse (som insulin, levende enzymer eller kolesterol).

Medical History

Under en fysisk, vil en lege spør inngående spørsmål om pasientens tidligere og familiære forhold og plager. Legen vil bruke denne medisinsk intervju som metode for å bestemme medisinsk historie for å finne noen symptomer som kan ikke vises på blodprøve eller fysisk undersøkelse. Legen vil spørre om en rekke emner, muligens inkludert vekttap og gevinst, energinivå, libido, kroppshår og følelsesmessig stabilitet.