Digidexo.com

Hvordan ha Slankere Cheeks

Det er ingen hemmelighet eller gimmick å ha slankere kinn. Du må vedta en sunnere livsstil, spise riktig og trene, og være konsekvent. Overflødig fett ikke går bort i noen dager, og det tar uker eller måneder med disiplin avhengig av kroppstype og innledende nivåer av kroppsfett. Til slutt, vil du føle deg bedre og se bedre ut på grunn av hardt arbeid og besluttsomhet.

Hvordan ha Slankere Cheeks

Spis godt, mosjon

•  Begynne å spise en balansert diett av frukt og grønnsaker, hele korn, magre proteiner og naturlig fett. Ikke sulte deg selv eller ofre visse matvaregrupper. Nøkkelen er balanse og moderasjon. Du må forbruke færre kalorier ved å spise mat rik på vitaminer og mineraler, men lavere i kalorier.

Unngå junk food, alkohol, og veldig salt mat. Søppel mat inneholder lite eller ingen næringsverdi, men ofte er høy i kalorier, salt, kjemikalier og konserveringsmidler. Erstatt at pose chips med en bolle med kirsebær. Bor borte fra alkohol er en annen måte å kutte kalorier for å gå ned i vekt og skape slankere kinn. Plus, er det mer sannsynlig å skli opp og spise som plate av cheesy frites etter å ha drukket alkohol. For noen mennesker, salt mat forårsaker oppblåsthet som kan legge til lubne kinn.

Drikk rikelig med vann. Dehydrering kan føre til oppblåsthet som kan vise i kinnene. Hold deg unna brus, energidrikker og sportsdrikker, enten søtet med sukker eller kunstige søtstoffer.

Øvelse mer. Gå en tur, prøv hagearbeid, sykle, leke med noen barn, spille basketball, eller inline skate. Prøv noe som får deg i bevegelse. Selv en halv times tur rundt kvartalet hver dag er bra for helsen, og er det første skrittet til slankere kinn.

Hint

  • Massere ansiktet ditt på en jevnlig basis for å hjelpe tone kjeve og kinnmusklene. Bruk en mild ansiktskrem for optimale resultater.
  • Vurdere kosmetisk kirurgi eller fettsuging som absolutte siste skianlegg.
  • Disse prosedyrene er svært dyrt og unaturlig.