Digidexo.com

Belly Fat Stress

Nå, de fleste forstår at magen fett er en risikofaktor for hjerteinfarkt og andre sykdommer. Men det mange kanskje ikke vet er at magen fett er også et bi-produkt av stress. Det er ikke bare alt du spiser forårsaker en feit mage, er det også alt du føler.

En Beer Belly er en Stress Belly

Ifølge Dr. Oz, kjendis lege, talk show vert og cardiothoracic kirurg, når folk er stresset ut, kroppene deres frigi store mengder steroider inn i blodstrømmen. Sine systemer prøver å tømme ut disse steroider, bokstavelig talt ved å suge dem ut av våre bloodstreams og oppbevarer dem i omentum. Omentum er en stor masse som sitter under bukveggen og er hovedsakelig knyttet til en utvidet, utstående "øl" mage.

Ulempene til Belly Fat

Den kroppsreaksjon for å understreke og dannelsen av et forstørret omentum har mange ulemper, for eksempel: å bygge en motstand mot insulin - og dermed heve blodsukker, destabiliserende hormoner og pumping av fett inn i leveren. Denne typen fett, buk fett, er fettet som er knyttet til kroniske sykdommer som diabetes, hjerteproblemer og kreft. Den konstante oppbygging av stress-steroider, i dette tilfellet kortisol, fører til en dårlig kjedereaksjon i systemet og fører til helseproblemer som høyt blodsukker og fedme.

Et dårlig kosthold pluss Stress lik Belly Fat

Forskere ved Wake Forest University gjennomført en studie hvor de matet en gruppe aper en diett høy i fett og kolesterol. Selvfølgelig de gått opp i vekt, men det som var interessant er at apene som ble stressa utviklet betydelig mer magefett. "At fett oppfører seg annerledes enn fett andre steder. Det kan ha langt mer skadelige effekter på helse enn fett som ligger i andre områder, "sier forskningsleder Carol A. Shively, professor i patologi ved Wake Forest. Selv om forskning ble utført på aper, er resultatet tilsvarende hos mennesker. Og magen fett er fett som vi ikke skal ape rundt med.

Long Term, Out-of-Control Stress er giftig, Fatty Stress

Det er den giftig, kronisk stress kan føre til magefett. Langsiktig stress, slik som stress fra en krevende jobb, dårlig forhold eller økonomiske bekymringer, er stress som er ansett som giftig. Det stress er det som forårsaker vektøkning under bukveggen. Ergo, det er ikke bare kalorier som må kuttes, er det på tide å kutte ut stress.

Hvordan å miste fett

Selvfølgelig, følger den gylne regelen for å spise riktig; en lav-fett, høyt fiber diett beste. Men det er ikke det eneste viktige skritt. For å miste den omentum, må du få litt fart. Trening ikke bare forbrenner kalorier og øker stoffskiftet, det reduserer stress og er et kritisk punkt for å miste inches rundt midjen. Det er også viktig å prøve å redusere stressnivået. Enten det skjer gjennom stress management programmer eller alternative metoder som yoga og meditasjon - du må redusere stress, ikke bare kalorier for å miste den buk fett.