Digidexo.com

Komplett rens Instruksjoner

Rensing kroppen er et viktig skritt for god helse. Legemet renser seg selv ved hjelp av tykktarm, lever, nyrer og hud, men noen ganger oppbygging av avfall og andre giftige substanser er for mye for kroppen. Filtrerings organer blir svak og i noen situasjon sykdommer utvikler seg. En komplett rens eller avgiftning rids kroppen av skadelige materialer og stimulerer organene begynner å fungere bedre. Mens det ikke kan være en beste måten å rense kroppen som passer alle, det finnes metoder som er mest foreslått av alternative medisinske utøvere.

Vurdere en Fast

En rask er en utmerket måte å ikke bare rense kroppen internt, men også fremme selvrensende og selvhelbredelse. Det finnes en rekke faste regimer tilgjengelige, men for det meste ingen mat i det hele tatt er spist i løpet av et fort. Kun vann er tatt for å holde kroppen hydrert. Artikkelen "Fasting for Detox" av Patricia Bragg, PhD på Pure Inside Out nettstedet foreslår å gjøre bare en ett til tre dagers faste. Lengre faster bør gjøres bare under tilsyn av lege. Under en rask fordøyelsessystemet ikke er i bruk. Kroppen bruker ekstra energi for selvrensende.

Spis et sunnere kosthold

Hver dag en person trenger å drikke åtte til ti kopper væske, ifølge artikkelen "Vann, vann overalt ... Hvor mye bør du drikke?" på den amerikanske Dietetic Association nettside. Vannet skyller ut alle giftstoffer som er i systemet. Å spise fiber bidrar også til å avgifte kroppen. Fiberrike matvarer som grønnsaker, korn, frukt og belgfrukter bidra til å bevege avfallet gjennom fordøyelseskanalen og ut av legemet. Fiber lindrer forstoppelse og fremmer regelmessig eliminering. Artikkelen "forstoppelse" på Mayo Clinic nettsiden anbefaler å spise 20-35 gram fiber hver dag for god fordøyelse.

Trener jevnlig

Trening er en av de beste middel for rensing av kroppen. Trening hjelper kroppen til å avgifte på noen måter. Under hjerte-aktivitet du svetter og porene slipper giftstoffer og giftstoffer. Trening hjelper også til å forbrenne fett. Jo mer høy effekt kardiovaskulær trening du gjør, som løping og sykling, jo mer giftstoffer du fjerner fra kroppen. Ved å brenne fett, hjelpe deg til å avgifte kroppen. Kroppen lagrer giftstoffer i fettcellene. Ifølge artikkelen «Vær aktiv på din måte" på den amerikanske Health and Human Services nettsted, bør en person trene et par ganger i uken i 20 minutter. Artikkelen påpeker også at turgåing er en god øvelse som er like gunstig som jogging.