Digidexo.com

Self-behandling for urinveisinfeksjoner

Urinveisinfeksjoner vanligvis utvikle seg i kvinner, og symptomene kan komme plutselig. Disse infeksjonene oppstår etter at bakterier kommer inn i urinveiene og multipliserer. Selv om de fleste infeksjoner er mild og helbrede med hjem rettsmidler eller antibiotika, bakterier kan reise til nyrene. Nyre infeksjoner er alvorlige. Derfor er det viktig å identifisere tegn på UVI tidlig og behandle symptomene.

Drikk rikelig med vann

Self-behandling for en urinveisinfeksjon innebærer rødme bakterier fra urinveiene. Bakterien fester seg til veggene i blæren etter inn i urinveiene. Denne bakterien ber en infeksjon, og resulterer i en rekke ubehagelige symptomer som smertefull vannlating, trykk bekken og hyppig vannlating. Å kvitte seg med en infeksjon, øke vanninntaket. Drikker minst åtte glass vann daglig aktiverer nyrene og spyler bakterier fra systemet. I tillegg kan drikke tranebærjuice hjelpe helbredelsesprosessen. Tranebærjuice øker urin sure nivå, som stopper veksten av bakterier.

Bruk varmeterapi eller OTC narkotika

Lavere buktrykket og ryggsmerter kan også signalisere en urinveisinfeksjon. Lette ubehag med over-the-counter smertestillende midler som ibuprofen og aspirin. Begge medisiner effektivt stoppe smerter og betennelser i forbindelse med en urinveisinfeksjon. Ta medisiner som anvist. I forbindelse med OTC-legemidler, kan plassere en varmepute på nederste magemusklene også lette trykket og smerte. Hvis du ikke har en varmepute, ta et varmt bad.

Vitamin kosttilskudd

Vitamin C-tilskudd hjelpe behandle en urinveisinfeksjon, og de hindre gjentakelse av infeksjoner. Disse kosttilskudd tjene et dobbelt formål. Vitamin C forbedrer immunforsvaret, noe som gjør det mulig å bekjempe infeksjonen. I tillegg øker vitamin C den sure nivået i urinen, noe som hindrer bakterier i å vokse og forholde seg til blæreveggene. Ta 1000 mg vitamin C per dag for å bekjempe en infeksjon. Snakk med en lege eller apotek før du tar kosttilskudd.