Digidexo.com

Avgift dietter

Avgift dietter


Hensikten med en avgiftning diett er å rense kroppen for giftstoffer. Vanligvis toksiner komme i kontakt med kroppen og blir absorbert i blodstrømmen gjennom nesen og munnen. De vanligste giftstoffer som tas opp av kroppen er sigarettrøyk, kjemisk ridd rengjøringsprodukter, forurensning og tilsetningsstoffer. Selv om avgiftning dietter er ment å rense kroppen for giftstoffer, har de blitt beryktet på grunn av sine raske og drastiske vekttap effekter. Hvis de følges nøye, kan visse avgiftning dietter produsere et vekttap på opp til 20 pounds i en 10-dagers period.However, leger advarer at å miste mer enn 2 pounds per uke er en usunn praksis. Kosten bør også være oppmerksom på at når vanlige matvaner blir gjenopptatt, detox Kosten få tilbake mesteparten av vekten tapt.

Vann Fasting

Det har vært sagt at langvarig vann fasting har evnen til å spyle vekk kreft. Men fortsatt påstanden bevist. Vann fasting er den kraftigste avgiftning diett på grunn av den strenge inntaks tildeling. I løpet av en vann-fast, er den eneste substans som skal forbrukes vann. Varigheten perioder med vann faste variere fra milde tre-dagers perioder til over 40-dagers perioder; jo lenger den raske, desto mer foryngende resultatene. Den gjennomsnittlige vekttap gjennom en vann raskt er 1 til 2 pounds per dag.

Juice Fasting

Juice fasting er et rent væskebasert avgiftning diett. Gjennom en juice raskt det eneste stoffet som skal forbrukes er alle naturlige frukt og grønnsaker. For å unngå sukker og tilsetningsstoffer som finnes i butikken kjøpte juice er juice fasters bedt om å blande sine daglige "måltider" seg i en juicer ved hjelp av bare alle naturlige frukt og grønnsaker. Fordi kalorier er fremdeles litt strøm, produserer juice fasting svakere vekttap resultater enn vann fasting. I gjennomsnitt kan juice fasters forvente å miste 1 pund per dag.

Raw Food Avgiftning Diet

Den rå mat avgiftning diett fremmer intern foryngelse og samlet vekttap ved inntak av ubehandlet og ukokt mat. Den daglige diett diett av de på rå mat avgiftning diett består av rå grønnsaker, frukt og alle naturlige fruktjuicer. Vekttapet potensialet på rå mat diett varierer sterkt og er direkte kontrollert av kaloriinntaket.

Master Cleanse Avgiftning Diet

Master rens avgiftning diett ble populær i 2006 da amerikanske R & B-sangeren Beyonce mistet 20 pounds i 14 dager på diett. Mens etter master rens avgiftning diett, det eneste stoffet som skal forbrukes er en "lemonade concoction." Concoction består av cayenne pepper, frisk sitronsaft, naturlig lønnesirup og vann. Dietten er beregnet på å bli fulgt i en periode på mellom 10 dager og 40 dager. Typisk vekttapet er omtrent 1,5 til 2 pounds per dag.

Marthas Vineyard Avgiftning Diet

Marthas Vineyard avgiftning diett er ikke så ekstreme som de ovennevnte avgiftning dietter. Mens følge Marthas Vineyard avgiftning diett, er du bare lov til å konsumere alle naturlige fruktjuicer, Urtete, kosttilskudd og en kopp suppe per dag. Dietten lover å fremme et vekttap på £ 1 per dag. Dietten plan er beregnet på å bli fulgt for en 21-dagers periode.