Digidexo.com

Hvordan Rett Arch av flate føtter

Hvordan Rett Arch av flate føtter


Hvis du lider av en gradvis eller plutselig smerter i føttene, så du kan ha flate føtter. Du kan få øye på flate føtter lett når du ser på bunnen av føttene. Hvis du ikke har en merkbar bue, så du kan være iført sko som ikke støtter buene eller besitter en arvelig tilstand. Uansett, kan du rette buene av føttene i de fleste tilfeller med forskjellige øvelser eller ved å bære ekstra polstring i dine sko.

Hvordan Rett Arch av flate føtter

•  Sitt på en stol og plassere et håndkle på bakken med føttene på toppen av det. Med føttene både i den ene enden av håndkle, grep håndkleet med tærne av en fot og bruk den andre foten for å holde nede håndkleet. Når du krølle tærne tilbake mot deg, bør du føle bunnen av foten din strekning. Gjenta denne prosessen flere ganger med begge føttene.

Sett føttene på en pinne eller lignende og prøve å ta på hælen og tærne på bakken samtidig. Gjør denne øvelsen mens du sitter i en stol i tillegg. Hvis du ikke har et objekt for å sette føttene på, så kan du bare sette hælene på bakken og deretter prøve å berøre bakken med tærne, holde midten av foten av bakken.

Gå barbent enn gress, sand eller mykt underlag regelmessig. Den myke bakken gjør føttene å bøye mer, noe som vil utøve dine buer. Unngå å gå på betong eller harde bakken fordi føttene ikke vil strekke.

Bruk sko som støtter buene av føttene. Ifølge Health Central, vil disse skoene gjør treningen enklere og mindre anstrengende som de lar føttene til å engasjere seg i en mer normal bevegelse. Flate føtter gjør du jobbe hardere når du trener så bruk sko med en bue støtte innsats vil gi lindring til føttene og hjelpe deg å korrigere dine buer som du gjør vanlige øvelser.

Kjøp sko sålene eller spesielt laget sokker utviklet for å hjelpe riktig flate føtter. Disse produktene vil løfte buen på foten, men likevel gi den komfort du trenger når du går eller trener. De vil bidra til å redusere smerte fra flate føtter og bygge opp dine buer.

Hint

  • Hvis du opplever alvorlige foten smerte, bør du se en podiatrist før du prøver noen øvelser eller behandlinger.