Digidexo.com

Hvordan forbedre synet

Det er anslått at om lag 50.000 mennesker mister synet hvert år; og millioner utvikle øyeproblemer som kan føre til fullstendig blindhet eller delvis synstap. Men det finnes måter å forbedre synet ditt og redusere risikoen for å utvikle alvorlige synsproblemer. Flertallet av øyeproblemer er forebygges, og det er flere naturlige måter å forbedre visjon.

Hvordan forbedre synet

•  Bryt sigarett vane. Alle vet at røyking er dårlig for helsen. Denne vanen øker risikoen for lungekreft, hjertesykdom og andre luftveisproblemer. Røyking øker også oddsen for glaukom, katarakt, tørre øyne og makuladegenerasjon sykdom.

Få en øyeundersøkelse. Hvis fanget tidlig, synsproblemer er ofte mulig å behandle. Selvfølgelig krever dette gjør en årlig avtale med en optiker. Ved hjelp av avanserte maskiner, øye leger eksamen øynene for unormalt, og de er vanligvis i stand til å identifisere synsproblemer i tidlig fase.

•  Spis blåbær. Matvarer som inneholder antioksidanter tilbyr en rekke helsemessige fordeler. Dette bær reduserer risikoen for å utvikle aldersrelatert makuladegenerasjon, noe som kan føre til fullstendig blindhet.

Hold øynene fuktige. Selv om tørre øyne sykdom høres ikke alvorlig, kan denne tilstanden føre til hornhinnen sår eller rifter. Kroniske tørre øyne lider og kontaktlinsebrukere bør gjelde gjenfuktende dråper i løpet av dagen, og blinke ofte.

Ta en multivitamin. Kosttilskudd som fiskeolje, vitamin C og sink redusere sjansene for å utvikle alvorlige synsproblemer. Dessverre, noen mennesker ikke spiser den anbefalte daglige dose av vitaminer og essensielle næringsstoffer. Å forbedre synet og forebygge aldersrelaterte synsforstyrrelser, ta vitamintilskudd daglig.

Øvelse tre til fire ganger i uken. En vanlig trening rutine kan redusere intraokulært trykk, eller væsketrykk rundt øynene. Økt press kan indikere glaukom eller synsnerveskader.