Digidexo.com

Matvarer som Lavere LDL og total kolesterol

Det er i utgangspunktet to typer kolesterol. Gode ​​kolesterolet (HDL) bærer kolesterol vekk fra blodårene dine og fjerner den fra kroppen din. Dårlige kolesterolet (LDL) kan føre til en opphoping i veggene i blodårene dine og skjemaer plakk som innsnevrer arteriene. Som fører til en fare for hjertesykdom eller slag, ifølge American Heart Association. Et sunt kosthold kan redusere både LDL-nivå og total kolesterol.

Meieriprodukter

Når du kjøper meieriprodukter som melk, yoghurt og cottage cheese, gå for nonfat eller lav-fett versjoner. Det er mange magre oster tilgjengelig som er en velsmakende erstatning for vanlig ost. Kremost kommer i en lav-fett versjonen også. Soya ost har ingen kolesterol.

Protein

Kolesterol finnes kun i animalsk kjøtt, men det er mange måter å få din daglige protein foruten animalske produkter. Soyaprodukter som tofu er lav i mettet fett. Mange belgfrukter --- som linser, svarte bønner og erter --- er rike på protein og har ingen kolesterol. Når du spiser kjøtt, går magert: skinn kyllingbryst og andre magre kjøttstykker. Kaldt vann fisk har hjerte-sunne omega-3 fettsyrer.

Limit Sugar

Hvis du begrenser inntaket av sukker og sukkerprodukter, kan du finne deg selv Shedding noen få pounds og også senke LDL nivået, ifølge American Heart Association. Making substitutter av frisk frukt, som er naturlige former for sukker, bør tilfredsstille dine søt tann.

Høy Fiber

All fiberrik mat bidrar til å redusere total kolesterol tall, men løselig fiber er den mest potente. Dette inkluderer frukt, rotfrukter, havre, bygg og lin. Ifølge en Alabama Cooperative Extension System nyhetsbrev, for hver 1 til 2 gram løselig fiber konsumert daglig, kan du senke LDL nivået med 1 prosent.

Oljer og nøtter

Sunne oljer som oliven, sesam og raps oljer er enumettet fett, som bidrar til lavere kolesterol. Avokado, som er rik på mange vitaminer og mineraler, også er høy i disse enumettet fett. Ikke glem nøtter: De er en velsmakende og hjerte-sunn snack.