Digidexo.com

Definer Alkaline Foods

Spise en diett rik på alkaliske matvarer kan ha store helsemessige fordeler. Alkaliske matvarer øke mengden av oksygen i blodet kan absorbere, bidrar til å bekjempe sykdom og sykdom.

Effekter

Alkaliske matvarer heve kroppens pH-balanse, vri fra syre til alkalisk. Sure miljøer hindre oksygenopptak og bidra til slike alvorlige forhold som hjertesykdom, leddgikt, diabetes og kreft. Å spise alkalisk mat ikke bare bidrar til å hindre slike forhold, det hjelper i å lindre stress og øke energi.

Kilder

De beste alkaliske matvarer er grønne bladgrønnsaker som kål, salat og spinat. Andre gode kilder inkluderer mandler, avokado, bananer, beats, brokkoli, gulrøtter, agurk, poteter og vannmelon.

Symptomer

Ikke å spise nok alkaliske matvarer vil føre til kroppens blod til å bli sure, slik det vil understreke, toksiner, og parasitter. Symptomer på et surt pH balanse inkluderer muskelsmerter, tretthet, dårlig fordøyelse og vektøkning.

Tester

Blodets pH-balanse er målt på en skala fra 0 til 14, der null er det mest sure. Den ideelle balansen er svakt alkalisk på 7.365 pH. Teste din pH nivå er enkelt og kan gjøres hjemme ved å bare tisse på lakmuspapir eller pH strips kjøpt på de fleste helsekostbutikker og apotek.

Misforståelse

Maten pH-balanse kan være helt annerledes enn den effekten det har når den er metabolisert. Sitrusfrukter, mens meget syre, produserer en alkalisk virkning på kroppen.