Digidexo.com

Ting som måler blodsukkernivået

Ting som måler blodsukkernivået


Diabetikere må måle blodsukkeret for å forhindre oppturer og nedturer som kan føre til svimmelhet, svetting og selv Comas. Diabetikere bruke meter for å måle blodsukkernivået. Meter er enten kontinuerlige målinger av blodsukker eller tilfeldige tiltak.

Tilfeldige Tiltak

Diabetikere ta tilfeldige tiltak med en glukosemåler. Dette er en glukosemåler, som måler en dråpe blod fra et stikk i huden.

Process

For å bruke en glukosemåler, diabetikere vasker sine hender og deretter bruker en lansett eller nål for å stikke fingeren eller armen området.

Readings

Glukosemåler har en strimmel som trekker i blodet for en lesning. Readings ta 5 sekunder. Readings måles i millimeter per desiliter eller mg / dL. En gjennomsnittlig avlesningen er 70 til 100 mg / dl.

Kontinuerlige tiltak

Foruten tilfeldig testing, kontinuerlig glukosemonitorer eller meter måle blodsukkeret med få sekunders mellomrom og tar et gjennomsnitt. Tiltak registreres i millimeter per desiliter.

Effekter

Diabetikere bærer en sensor under huden som tar blod-leser gjennomsnitt hvert 5. minutt. Gjennomsnittene blir sendt til en skjerm som er slitt på et belte.