Digidexo.com

Vanlige Kalde Fakta og Informasjon

Å få fakta og informasjon rett om forkjølelse hjelper hjelpemiddel i ditt forsvar. Når du kjører ned og lider av usunne matvaner, muligheten for å pådra forkjølelse øker enormt. Riktig forebygging er nøkkelen til å holde seg frisk og warding av forkjølelse og virus.

Årsak

Forkjølelser er forårsaket av mer enn 200 forskjellige typer virus. Den vanligste er den Rhinoviruset som har over 100 forskjellige varianter.

Effekter

Symptomene forbundet med en kald - hoste, feber, lunger og rennende nese - er forårsaket av immunsystemets kamp med viruset.

Time Frame

Når symptomene på en kald begynne å utvikle, kan de vare 3 til 10 dager, i gjennomsnitt.

Forebygging

Vaske hendene med varmt vann og såpe er det beste forsvar, spesielt hvis du har små barn eller er rundt smittet mennesker. Dekker munn og nese når du hoster eller nyser kan hindre spredning av bakterier, også.

Medisinering

Medisinering lindrer symptomene på en kald, men gjør lite for å bekjempe kulden. Faktisk kunne medisiner som hindrer hoste gjøre det vanskeligere å lindre brystet lunger og nese dråper som brukes i mer enn 3 dager kan forårsake rebound nesetetthet. Kyllingsuppe, en luftfukter, og mye væske lette lunger og gi lindring uten over-the-counter narkotika.