Digidexo.com

Hva er farene ved Zeolite?

Hva er farene ved Zeolite?


I en tid hvor folk flest føler at de trenger å detox fra tid til annen, er zeolitter tatt i pulver eller flytende form raskt bli et viktig verktøy i prosessen. Den negative ladningen og bur-lignende struktur av mineralet er ment å fange opp eventuelle tungmetaller som kan ha blitt inntatt og holde på dem til de er evakuert naturlig. Zeolitter blir også spioneringen som en kur for ulike plager, blant annet tretthet og kreft. Den vanligste og forsket zeolitt kalles Clinoptilolite.

Funksjon

Navnet Zeolite kommer fra to greske ord som betyr 'kokende steiner "og ble først brukt av svenske vitenskaps Cronstedt i 1756. Det er 150 forskjellige zeolitter og de finnes utbredt i industrien, for eksempel i dyrefôr, petrokjemi, kloakkrenseanlegg og svømming pool filtreringssystemer. De er effektive på grunn av sine enorme indre området og molekylær-sikteegenskaper. Når det tas oralt hevdes det de felle giftstoffer og trygt fjerne dem fra kroppen.

Krav

Selv om det hevdes at det å ta en zeolitt supplement kan fjerne tung giftige metaller, balanse pH-verdier, redusere risikoen for forkjølelse og influensa, støtte immunforsvaret og forbedre næringsopptak, disse er bare personlige attester fra brukere av produktene og FDA godkjenner ikke zeolitt kosttilskudd som en behandling. Det er absolutt ingen kvalifisert medisinsk forskning for å validere disse påstandene.

Kreftbehandling

Zeolitter er ofte fremmet som behandlinger for kreft og mens alle med denne sykdommen er trolig villig til å prøve noe. Det er ingen faste holdepunkter for at zeolitter har noen innvirkning på utviklingen av sykdommen overhodet. Selv om FDA har oppført zeolitter på sin GRAS-listen (generelt anses som trygge), har Cancer Research UK uttalt at den virkelige faren er at zeolitt kosttilskudd kan samhandle og hemme effekten av en foreskrevet behandling, for eksempel cellegift.

Betraktninger

Som Zeolite reiser gjennom kroppen kan det føre til dehydrering, så det er viktig å drikke ekstra vann og holde kroppen skikkelig hydrert. Bare zeolitter i sin reneste form bør tas. Naturlig utvunnet zeolitt inneholder mange giftige mineraler, og det er viktig å studere renseprosessen og hvilke stoffer har blitt lagt til det endelige produktet før du kjøper. Det er alltid bedre å gå for et produkt som har blitt analysert av en tredjepart lab.

Advarsel

Helsetjenester ekspert Jonathan Campbell antyder at mens pulverisert zeolitt supplement er uløselig så blir naturlig evakuert, flytende zeolitt, som inneholder aluminium, kan gå inn i blodbanen.

Fordi det er ingen forskning på menneskelig reaksjon på zeolitter er det vanskelig å vurdere hva en ideell dosering kan være og om ikke zeolitt kosttilskudd ville være mer gunstig enn de mer anerkjente kosttilskudd; råd har en tendens til å være vag.

Selv om ikke nødvendigvis farlig, ta zeolitt kosttilskudd, skriver Lijec Vjesn ved Institutt Ruder Boskovic, kan anses som effektive som leire spise, som var en gammel middel for ulike sykdommer.