Digidexo.com

Aktuelt Urter for Hemorroider

Kløende, smertefulle og hovne vener i analkanalen --- bedre kjent som hemorroider --- er et vanlig problem. Heldigvis, de er vanligvis ikke alvorlig. Men lider ønsker fritak fra de ubehagelige symptomer, og det er en rekke av trygge, effektive aktuelle urte løsninger for denne ubehagelige tilstanden.

Witch Hazel

Witch Hazel finnes i mange over-the-counter hemorrhoid våtservietter. Tilgjengelig som en lotion eller krem, er det en mild snerpende.

Aloe Vera

Aloe vera, populært for brannsår og andre hudskader, kan kjøle den brenne av hemoroider. Påfør rå gel direkte til betent vev.

Calendula

Calendula er vanligvis utarbeidet som en krem. Den har anti-inflammatoriske egenskaper og er veldig beroligende å irritert hud.

Tea Tree Oil

Tea tree olje er brukt som en antiseptisk, men det kan lindre smerten av hemoroider. I tillegg til sine antiseptiske egenskaper, har oljen soppdrepende og antivirale egenskaper. Det stimulerer også i immunsystemet.

Slakter Broom

Vanligvis tas som en te, kan slakter kosten komprimerer også brukes til å lindre hemorrhoid symptomer. Den inneholder et stoff som heter ruscogen, som krymper hovent vev.

St. Johns Wort Oil

Oil of St. Johns Wort er ofte solgt som en krem. Den aktive ingrediensen, hypericin, kan ha anti-inflammatorisk og anti-bakterielle effekter.