Digidexo.com

Hvordan Skyll munnen med Sea Salt

Hvordan Skyll munnen med Sea Salt


Skylle munnen med en blanding av havsalt og varmt vann kan friske pusten, avverge infeksjon i en ny munn piercing eller bleke tennene dine litt. Du kan gjøre en grunnleggende havsalt munnvann hjemme ved hjelp av standard kjøkken forsyninger. Avhengig av ønsket resultat og din smak, kan du legge til andre ingredienser, som for eksempel peppermynte ekstrakt og natron, til hjemmelaget munnvann.

Bruksanvisning

Kombiner havsalt med varmt vann i et glass. Avhengig av ønsket styrke til den ferdige munnvann, bruker ca 1/2 til 1 ts. salt per 8 oz. vann.

Ta en stor munnfull av saltvann fra glasset. Ikke helt fylle din munn til det punktet at kinnene er stappet, og du kan knapt holde blandingen i munnen, men ikke slurve heller. Estimere en gjennomførbar beløp hvis du har problemer, kan du prøve helt å fylle det ene kinnet og la resten av munnen din er tom.

Swish saltvannsmunnvann rundt kraftig, holder leppene tett lukket. Prøv å swish saltvann inn i hver del av munnen og tilbringer omtrent like ganger swishing det i hver del av munnen. Ikke svelge noen av skylle under denne prosessen.

Spytte ut saltvann munnvann etter 30 til 60 sekunder av kraftig sus.

Skyll munnen grundig med rent vann.

Hint

  • Hvis du ønsker å legge til enten natron eller peppermynte ekstrakt, gjør du det under trinn 1. Legg en lik mengde av natron som salt. Hvis du bruker peppermynte ekstrakt, bruker ca 4 dråper per 8 oz. vann.