Digidexo.com

Slik unngår du at briller dugger opp på Ski Hills

Slik unngår du at briller dugger opp på Ski Hills


Slalåm tar mye konsentrasjon og visuell bevissthet. Varmen og fuktigheten i din egen kropp kan føre til tåke kondens på dine briller eller briller linser. Foggy briller og briller svekke synet og kan være frustrerende og farlig.

Slik unngår du at briller dugger opp på Ski Hills

Prøv baby shampoo. Gni noen dråper baby shampoo i en sirkulær bevegelse på forsiden og baksiden av linsene og skyll med varmt vann. Tillat linser lufttørke.

Bruk en anti-tåke renere på forsiden og baksiden av linser. Anti-tåke rengjøringsmidler kan kjøpes i spray, flytende eller pastaform. Denne type belegg kan kjøpes på de fleste detaljhandel eller sportslige gode butikker og må gjøres på nytt hver gang du går på ski.

Tørk av forsiden og baksiden av linsene med en anti-tåke klut. I likhet med anti-tåke rengjøringsmidler, anti-tåke kluter inneholde et belegg som bidrar til å holde tåke fra forming på linsene.

Påfør barberskum på begge sider av linsene. Gni kremen i sirkler på linsene og skyll med varmt vann og la dem lufttørke. Dette forhindrer tåke fra forming på enkelte objektiver.

Hold deg i bevegelse. Tåke skjemaer på linsene mens ski hvis du står stille på ett sted for lenge.

Hold munn og nese dekket. Ved å begrense din utåndet varm pust, vil du bidra til å holde fuktighet og tåke fra forming på linsene.

Hint

  • Hvis tåke skjemaer på linsene, trekke dine briller eller briller bort fra ansiktet for et øyeblikk og linsene bør rydde opp raskt.
  • Noen typer rengjøringsmidler, er ikke kompatible med visse linsematerialer og bør unngås. Sjekk med din optiker for å se hva som er anbefalt for din spesifikke linsetype.