Digidexo.com

Planter til Hjelp Indoor Air Pollution

Dårlig luftkvalitet utløser sykdommer som astma, den ledende årsaken til skolefravær. NASA har forsket måter å forbedre luftkvaliteten i romstasjoner, informasjon som er overførbar til boliger. NASA foreslår å plassere 15 til 18 solide potteplanter (tabell-størrelse) i et hus i snitt 1.800 kvadratmeter. Noen av NASAs topp holdte planter for luftkvalitet forbedring er også lett å vokse.

Chlorophytum comosum: Spider Plant

En av de enkleste luftvennlige planter til å vokse og holde sunn er edderkoppen anlegget, som også kalles flyet anlegget. Den reproduserer lett fra skuddene det sender ut fra morplanten. Hver og en av de små skyte plantene vokser lett inn i en annen full anlegget når plassert i sin egen pott, og vil i sin tur lett produsere flere planter som det modnes. Plasser edderkopp plante (og de fleste av de andre potteplanter) ute når det regner; de trives med de ekstra næringsstoffer fra regn. Men bringe dem inn så snart regnet stopper - en dramatisk endring i soling kan skade plantene.

Svigermorstunge: Snake Plant

Hvis du er bekymret for ikke å kunne bruke nok tid på omsorg for innendørs planter, den hardføre slange anlegget, også kjent som "Mother-in-Law tunge," vil lette dine bekymringer. Du kan overse det for måneder i et sted uten mye lys, og det vil overleve. Dette anlegget multipliserer også godt med bare en liten periodisk vanning. Forplante seg gjennom divisjon: bare fjerne den forsiktig fra potten sin, lå det flatt og nøye dele den med en skarp kniv.

Philodendron Selloum: Lacy Tre Philodendron

Den gamle stand-by potteplante, populært fra plushest kontoret til den gjennomsnittlige hjem, er Philodendron. Vanne den en gang i uken, og det vil bli lykkelig. Gi den en månedlig "dusj" i badekaret (hvis ingen regnet faller) eller en god sprøyting ned for å holde bladene støvfritt og rent. Dersom anlegget blir for høy, bare klipp ca 5 inches av toppen, plasser skjære i vann i et vindu, og når den er forankret, plante den i en liten gryte.

Philodendron domesticum: Elephant Ear Philodendron

En annen luft-rensing potteplante i Philodendron familien er elefanten øret. Sin frodige, store blader gi et hjem å trykke på en tropisk paradis mens forbedre sin luftkvalitet. Bare sørg for å tørke bladene rense hver måned så det er fortsatt sunn og pen.