Digidexo.com

Muscle Milk Fordeler

Muscle Milk Fordeler


Protein shakes er blitt klarert av det medisinske fellesskapet som en måte å supplere en diett ved å sikre at nok protein forbrukes på en dag. Noen fra en utøver til en vegetarianer kan være lav i protein. Muscle Milk er en flott måte å legge til ekstra protein i en diett. Muscle Milk er solgt i både pulverform og som en pre-laget flytende shake. Den er tilgjengelig på de fleste dagligvarebutikker, og enkelte dagligvareforretninger. Det er ikke bare gunstig for ekstra protein, men det bidrar også til å undertrykke appetitt.

International Sports Nutrition

Ifølge Jose Antonio, administrerende direktør og medgrunnlegger av International Society of Sports Nutrition, "Muscle Milk er en populær shake. Den passer et sted mellom høy-protein og høy-karbohydrat shakes." I en artikkel på Web MD, rapporterte Antonio at "Muscle Melk inneholder melkeprotein, kombinert med karbohydrater og fett. Den inneholder mer fett enn gjennomsnittet protein shake, men det er en type som ikke øker kardiovaskulær risiko." Disse funnene er stor for den personen som ønsker å innlemme Muscle Milk i sin diett.

Muscle Milk Protein

Proteinet finnes i Muscle Milk er lik som morsmelk. Dette betyr at det bidrar til å øke immunitet så vel som forbedrer utvinning og øker muskelmasse. Muscle Melk inneholder komplekse proteiner, aminosyrer og peptider. Proteinet inneholdt i Muscle Milk er også nyttig for levering av nitrogen til kroppen.

Muscle Milk gir protein er nødvendig for å hjelpe til med reparasjon av vev og hjelpe til med kroppens fettforbrenningen. Det bidrar også til å gi viktige næringsstoffer til hjelp i produksjonen av aminosyrer. Aminosyrer er ansvarlig for å hjelpe kroppen til å vokse og utvikle seg.

Body Builders 'Choice

Mange kroppsbyggere foretrekker Muscle Milk. Drikker Muscle Milk kan hjelpe i flere funksjoner. Kroppsbyggere nyte den måten at Muscle Milk reduserer utvinning tid fra skader og forbedrer ytelsen. En annen fordel karosseribyggeren fange opp fra drikker Muscle Milk er at proteinet i Muscle Milk fungerer også som en antioksidant og en anti-inflammatorisk agent. Dette er bra for spente muskler.

Flavors

De mange fordelene av Muscle Milk kan finnes i en rekke varianter. Disse smaker inkluderer; vanilje, sjokolade, jordbær milkshake, banan, vørterøl, oransje crème, mocha joe, blåbær og crème, peanøttsmør sjokolade, pina colada og cookies og crème.

Bruk

Muscle Milk i pulverform kan legges til noen drikke. Men mange Muscle Milk smaker gjøre store filer til kaffe. Legge til ekstra protein til svart kaffe kan gjøre en stor kaffe godbit, samt gi den som drikker alle de helsemessige fordelene av ekstra protein.