Digidexo.com

Hva er Acai Berry og hvordan virker det?

Hva er Acai Berry og hvordan virker det?


Den Acai Berry har stormet helsemarkedet med rykte for å være en multivitamin, et vekttap supplement og en super mat - enkelt sagt, det er en frukt. I likhet med den helse mani som omgir granateple, er acai kjent for å ha en høy konsentrasjon av vitaminer og mineraler, høye antioksidantegenskaper og null bivirkninger. Dyrket på høye, tropiske palmetrær, er acai berry en så gunstig frukt som det sies å forebygge sykdom og fremme generell helse.

Identifikasjon

Acai Berry består av om lag 90 prosent frø og 10 prosent hud og papirmasse, som er hva du spiser og hvor næringsstoffene er plassert. Den lilla frukt, kan sammenlignes med en drue, er dyrket på acai palmer, høye trærne i regnskogen i Amazonas i Brasil.

På grunn av sin raske forringende rente vil du sjelden finner naturlig acai berry utenfor Brasil; nærmest naturlig frukt du kan kjøpe ville være en puré. Acai produkter inkluderer også juice (saft blander vanligst) og rene tilskudd i piller, kapsler eller pulver. Hvis du velger å ta et supplement, er en dose på 1000-4000 milligram anbefales.

Helse Fordeler

Acai frukt er kjent som en topp super mat fordi den har høyere antioksidantegenskaper enn de fleste frukter og matvarer, slo ut granateple, tyttebær og brokkoli. Antioksidanter tillate økt absorpsjon av frie radikaler, forebygge sykdom og bidra til å bekjempe hjertesykdommer, diabetes og kreft.
Acai Berry har en høy konsentrasjon av næringsstoffer og vitaminer. Forbruk av acai er kjent for å bidra til å øke immunsystemet og fordøyelsessystem, lavere kolesterol, bedre syn, bistand med søvn og forsinke aldringsprosessen.

Vekttap fordeler

Nesten halvparten av acai frukten er fiber, og det er fullpakket med aminosyrer og omega fettsyrer. Legge acai til en godt balansert kosthold sies å undertrykke appetitten, øke stoffskiftet og lavere kroppsfett. Pair acai med trening for de beste resultatene.
Det er mange falske diett planer og tilbud rundt acai produkter; ikke kjøpe inn en dyr svindel. Kjøpe acai på en helsekostbutikk eller via en sertifisert online forhandler. Du vil motta helse og vekttap fordeler ved å legge acai til en sunn livsstil.

Bivirkninger

Folk i Amazonas har spist acai frukt som en stift i kostholdet i mange år uten bivirkninger. Det er ingen kjente reaksjoner med medisiner eller hatt kontakt helsemessige forhold, men hvis du er bekymret for interaksjon konsultere legen din før du spiser. Hvis du er allergisk mot pollen, bær eller annen frukt, konsumere acai i mindre doser.

Advarsler

Acai Berry har ikke blitt godkjent av United States Food and Drug Administration som et medisinsk supplement eller kosttilskudd hjelp. Det er kjent å være et meget nærings frukt når tilsatt til en sunn livsstil. Les etiketten på alle acai produkter for ekstrautstyr (koffein, sukker, etc.) eller manipulasjon; pass opp for kjemisk spray-tørket, fryse-tørket eller tromme-tørkede bær. Disse prosessene involverer varme, som fjerner det meste av antioksidant og næringsstoffer fordeler. Se etter økologiske og dehydrerte bær i stedet.