Digidexo.com

Hva er fordelene med linfrø olje kosttilskudd?

Linfrøolje brukes som et kosttilskudd, og har blitt kreditert med å levere en rekke helsemessige fordeler.

Funksjoner

Linfrøolje ble anskaffet enten som en væske eller i en kapsel, og kan tas oralt for å behandle en rekke fordøyelses-og sirkulasjonsforstyrrelser, så vel som for å senke kolesterol og for å behandle hud-irritasjoner. Linfrø kommer fra lin anlegget, og frøene er kaldpresset. Oljen ikke bærer en lang holdbarhet, men dens egenskaper forblir intakt når det er i tillegg form.

Teorier / Spekulasjoner

Linfrøolje har blitt rapportert å lette overgangsalderen syptoms, selv om undersøkelsene ikke er endelige. Tillegget er anti-inflammatoriske egenskaper kan også bidra til å lindre smerter i brystene under menstruasjon.
Ofte inkludert i vekttap kosttilskudd, er linfrøolje ikke i seg selv et vekttap hjelpemiddel, som det ikke har vist seg å undertrykke appetitt eller brenne fett.

Fordeler

De antioksidanter som finnes i linfrøolje er gunstig for hjertet og immunsystemet. Sine helbredende egenskaper kan behandle eksem, tørr hud, arr og andre hudsykdommer. Linfrøolje inneholder omega-3 fettsyren alfa-linolensyre (ALA), som kan bidra til lavere lipider. Den inneholder også omega-6. Disse essensielle fettsyrene hjelper oksygenering av blodet og lavere insulin nivåer.
Pasienter som har hatt hjerteinfarkt kan ha nytte av ALA-rike dietter. Hjertepasienter kan ha nytte av linfrø olje, da det kan bidra til lavere blodtrykk og kolesterolnivå. Bruken av linfrø olje kosttilskudd har også senket low-density lipoprotein (eller "dårlig" kolesterol), ifølge enkelte studier.

Potensiell

Linfrøolje kan også gi noen psykiske fordeler. Det kan skjerpe hukommelse, bedre konsentrasjon, og løft stemninger.

Misforståelse

Ifølge Mayo Clinic, har linfrøolje ikke tjene som et avføringsmiddel, heller ikke skryte anti-kreft egenskaper. Oljen inneholder ingen fibre fra linfrø.

Advarsel

Gravide bør utvise forsiktighet når du tar linfrøolje. En studie utført ved University of Montreal, fant en økning i premature fødsler når kvinner tok linfrø olje kosttilskudd i de to siste trimester.