Digidexo.com

Naturlig hjemme rettsmidler for å stoppe håravfall

Naturlig hjemme rettsmidler for å stoppe håravfall


Å miste håret kan være svært stressende for ethvert individ. Selv om håravfall er oftest assosiert med menn, kan det sikkert forekomme hos kvinner også. Mange produkter er tilgjengelig, både over disk og på resept, for å bekjempe hårtap. Det er også mulig å lage din egen hjemme rettsmidler for å stoppe håravfall, som du kanskje ønsker å prøve først før du trenger å bruke mye mer penger på butikk-kjøpte produkter.

Sennep Olje og Henna

Mål (eller veie) 250 g sennep olje og legg i en liten kasserolle. Veie 100 g henna blader, og plassere dem i samme panne. Omrør oljen og etterlater sammen, blande godt. Sett kjelen på komfyren. Slå ovnen på og bringe blandingen til en byll. Rør blandingen grundig og fjerne fra ovnen. Avkjøl. Massere blandingen olje inn i hodebunnen og områder med håravfall. Ikke skyll ut oljen til neste gang du vasker håret.

Eggeplomme

Knekk et egg og skille plommen fra den hvite. Plasser eggeplomme i en liten bolle. Beat eggeplomme med en liten visp eller gaffel 10 sekunder. Påfør eggeplomme til områder av hårtap. Tillat eggeplomme tørke i en time. Vask håret som normalt ville fjerne eggeplomme.

Olivenolje og spisskummen

Hell 1/2 kopp olivenolje i en liten bolle. Tilsett 1 ts. av spisskummen til olivenolje. Bland olje og spisskummen grundig med en gaffel eller liten visp. Gni blandingen inn i hodebunnen og andre områder av hårtap. Tillat blandingen å tørke i 30 minutter. Skyll håret med ferskvann.