Digidexo.com

Sea Kelp & raskere hårvekst

Sea tare inneholder alle hav grønnsaker som har vært en del av kosten for mange kulturer i århundrer. De er en utmerket kilde for B-kompleks vitaminer og mineraler som for eksempel jod, magnesium, sink og kalsium. Havtang er også svært høy i vitamin K. Kombinasjonen av vitaminer og mineraler i havtang gjør det ekstremt ernæringsmessig, og kan bidra til å vokse raskere håret på grunn av næringsstoffene, og også på grunn av jod største virkning på skjoldbruskkjertelen.

Sea Kelp

Sea tare inkluderer alle typer tang, fra japanske wakame og arame til irsk dulse. Folk som har levd av havet har tatt nytte av denne kilden til ernæring i århundrer. Spist i salater, kokt i suppe, brukt som lager eller spises tørket, er det en utmerket kilde til vitaminer og mineraler. Sea tare kommer også i et supplement form, som gjør det praktisk og også lett å regulere mengden av hvert mineral du inntar. Hvis, for eksempel, er du bekymret for de høye nivåene av jod i tare, ta et hav tare supplement med tilsyn av lege.

Vitamin B Complex

Havtang inneholder vitamin B-kompleks, inkludert et høyt nivå av folsyre, noe som er viktig for rask hårvekst. Vitamin B-komplekset inkluderer insitol, kolin, folsyre og antithetic syre, alt avgjørende for god hårvekst og helse. B-vitaminer arbeide for å øke hastigheten på stoffskiftet, noe som kan påvirke hastigheten av hårvekst. De er også avgjørende for cellevekst og deling, noe som også er viktig for ny hårvekst. Ifølge HolisticOnline.com, når rotter ble nektet insitol og biotin, ble de hårløse. Da de fikk B-vitaminer igjen, var håret restaurert.

Magnesium

Også rikelig i havet tare er magnesium, en annen viktig næringsstoff for hårvekst. Dette mineralet må holdes i balanse med kalsium. Kalsiumnivåer kan bli forhøyet på grunn av mange faktorer som er vanlige i moderne diett, så som en overflod av raffinert sukker. Hvis kalsiumnivået er for høyt, kan det blokkere opptaket av magnesium. De fleste amerikanerne forbruker lave nivåer av magnesium, ifølge National Institutes of Health.

Sink

Sink er et annet mineral som finnes i sjøtang og er utmerket for hårvekst. Sink-mangel fører til tynt og fint hår. Ifølge HairLossBuddy.com, hjelper sink ved å bygge celler, holde hormoner i sjakk og også hjelpe ut med hvordan kroppen bruker protein. Alle disse tingene fremme hårvekst. Sink synes å regulere nivåer av DHT eller dihydrotestosteron, det mannlige hormonet ansvarlig for hårtap. Som nevnt på HairLossBuddy.com, er det viktigste med sink og alle næringsstoffer for å få den riktige balansen.

Jod

Havtang inneholder en høy konsentrasjon av jod. Fordi mange mennesker er bekymret for at de kan konsumere for mye jod, konsultere en naturopathic lege for råd før du tar havet tare kosttilskudd kan være en god idé. Jod regulerer skjoldbrusk hormon, thyroxin. Dette hormonet i sin tur bidrar til å regulere hvor lenge håret holder seg i sin sovende stadium. Jo kortere tid at håret forblir sovende, jo raskere og lenger det vokser.