Digidexo.com

Best Narkotika for Pain

Smerte påvirker millioner av amerikanere på en daglig basis, og i noen tilfeller kan være så alvorlig det gjør hverdagen uutholdelig. Avhengig av alvorligheten av dette smerte, er forskjellige medikamenter anvendt for å lindre den. De fleste som lider av milde til moderate smerter opt for å ta over-the-counter smertestillende medikamenter, mens de som lider av livet-altering smerte blir tvunget til å ta mye mer kraftige reseptbelagte medisiner. I begge tilfeller, disse medikamentene har bivirkninger og varierende grad av effekt. Hvis du lider av smerter, er det viktig å forske og lære den beste smertestillende medikamenter for din situasjon.

Smerte Levels

Avhengig av hvorfor du tar en smertestillende medikamenter, er det flere ting du bør vite. For eksempel blir medisiner naproksen (aleve) for tiden markedsføres og brukes for å lindre en rekke av smerte så som smerter for en lengre tidsperiode. I alle virkeligheten, er naproxen ikke en smertestillende, men en anti-inflammatorisk som kan skape mild til moderat ubehag i magen i mange mennesker. Tar en mer godartet smertestillende er sannsynligvis det beste stedet å starte hvis du opplever milde til moderate smerter. For sterke smerter, vil et opioid mest sannsynlig være nødvendig, men ekstrem forsiktighet må tas når du bruker denne familien av narkotika.

Mild Pain

Åpenbart tar en resept smertestillende, noe som skaper slike bivirkninger som avhengighet og forstoppelse er ikke nødvendig. Ifølge medic8.com, smertestillende midler, slik som acetaminofen (tylenol), aspirin og ibuprofen (Advil), er mest effektive i behandling av mild smerte. Paracetamol er vanligvis godt tolerert, og følgelig har en tendens til å være det mest brukte analgetikum. Ibuprofen kan føre til at noen mage problemer og aspirin tynner blodet slik at de brukes mer forsiktig. For hodepine, mange analgetika er blandet med koffein, som har vist effekt ved lindring av mild til moderat hodepine, smerter og plager. Når du bruker en smertestillende medikamenter, inkludert koffein, er det imidlertid viktig å være forsiktig med sine stimulerende kvaliteter.

Moderat Pain

Som noens smertenivå øker til et moderat nivå, den analgetiske klassen av smertestillende rett og slett ikke kan lindre det til et punkt der de kan fortsette på å gjøre dagligdagse gjøremål. For sterkere smerter, mange tar reseptbelagte legemidler som er klassifisert som "opium alkaloider", slik som kodein (som vanligvis tas i kombinasjon med paracetamol eller annen smertestillende). Kodein er en mild opioid som er generelt bedre tolerert enn de sterkere seg, selv om det kan føre til mageproblemer og mange er velig allergisk mot det. Hvis kodein ikke tolereres, kan et annet lys opioid smerte medisiner være foreskrevet, men med forsiktighet og tungt overvåket av lege.

Alvorlig Pain

Hvis du lider av sterke smerter, vil de smertestillende og lette opioider mest sannsynlig ikke gi deg lindring nødvendig. Dessverre, det neste steget opp i smertestillende medikamenter er ikke uten sine bivirkninger og alvorlig avhengighetspotensial. Disse stoffene, kjent som "opioider," i henhold til sciencedaily.com, er potente legemidler som bindes til opioidreseptorer funnet primært i det sentrale nervesystemet for å lindre smerte. Disse stoffene er svært effektiv i behandling av smerter, derimot, utgjør de alvorlige bivirkninger som manbit.com beskriver som både psykisk og fysisk avhengighet, forstoppelse, svimmelhet, angst, depresjon, uro, nevroser, hyperaktivitet, sedasjon, utslett, følelse "dopet "eller" høy ", tåkesyn, feber og mange andre.

Konklusjon

Til slutt er smerte vanskelig å leve med, og ingen bør forventes å leve sine liv mens du opplever det på en daglig basis. Sikkert, er den beste måten å nærme seg smerte å begynne å bruke en mild smertestillende medikamenter i første omgang å finne ut om det gir nok lettelse å komme deg gjennom dagen. Ta alle smertestillende medikamenter nøye og aldri øke dosen på egen hånd, uten lege godkjenning. Kunnskap er nøkkelen når du begynner på et smerteregime. Som med alle medisiner, smertestillende medikamenter handle annerledes på alle, og du må kanskje prøve ulike de til å finne det som fungerer best for deg.