Digidexo.com

Typer av homeopatisk medisin for nyresvikt

Nyresvikt er en vanlig og farlig sykdom med konsekvenser som påvirker alle andre organer i kroppen. Milde mangler i nyrefunksjonen kan være uten symptomer, men når sykdommen fremskritt, kan det føre til mange alvorlige symptomer som anfall, vevsødeleggelse, gastrointestinal blødning og koma. Komplett nyresvikt krever rutine dialyse før transplantasjon operasjonen kan utføres. Homøopatisk medisin har hatt suksess i behandling av nyresykdom - en sykdom som mainstream medisin gir ingen kur.

Fakta

Ifølge National Kidney Foundation, mer enn 26 millioner amerikanere har enten nyresykdom eller står i fare for å utvikle nyresykdom. Ubehandlet nyresykdom fører til kronisk nyresvikt (CRF), også kjent som kronisk nyresvikt. Imidlertid kan den underliggende årsaken til nyresykdom variere. Hypertensjon og diabetes er vanlige bidragsytere, men genetikk, kronisk infeksjon, lupus og nyrestein er andre årsaker til nyresykdom.

I Encyclopedia of Homeopathy, bemerker Dr. Andrew Locke, "Homøopater mener at god helse kommer fra en likevekt mellom sinn og kropp, som blir vedlikeholdt av en" vital kraft "som regulerer kroppens selvhelbredende evner."

I motsetning til homeopati, ikke moderne, konvensjonell medisin ikke kurere nyresvikt. Narkotika, nyretransplantasjoner og nyre dialyse prosedyrer er ikke definitive botemidler. Narkotika bare forsinke fullstendig fiasko mens dialyse og transplantasjon bare fungere som erstatning for normal sunn funksjon av nyrene. Homeopati har imidlertid medisiner som behandler skadede nyrer. Medisinene stimulere kroppens immunsystem til å reparere nyrene.

Fremgangsmåter for behandling

Der på to dominerende tilnærminger til homeopatisk medisin: den klassiske og komplekset. Den klassiske homøopatisk tilnærming behandler sykdommer med et enkelt middel som samsvarer med pasientens "iboende konstitusjonelle type og symptombilde." På den annen side, homøopatisk utøvere anvender generelt komplekse tilnærming, ved hjelp av flere løsninger for å behandle alvorlige plager og symptomer assosiert med nyresvikt.

Dr. Harshad Raval, MD Homeopati, i Gujarat, behandler India kronisk nyresvikt ved bruk av dette komplekset homøopatisk tilnærming. Hans valg av virkemidler avhenger av grundige medisinske tester og grundig pasient analyse, tar hensyn til en rekke variabler, inkludert men ikke begrenset til pasientens medisinske bakgrunn, symptomer, personlighet og mentale tilstand.

Rettsmidler for nyresvikt

Homeopatiske medisiner - referert til som rettsmidler - som behandler nyresvikt varierer avhengig av pasienten og rubrikkene (forhold) forbundet med rette. Det er imidlertid noen vanlige rettsmidler som homøopatiske leger bruker ofte fordi de rettsmidler 'rubrikkene adresse kardinal symptomer på nyresvikt.

Følgende er noen av de vanligste legemidlene og rubrikkene de dekker som er assosiert med nyresvikt: Ammonium carb er rubrikkene er hyppig og smertefull vannlating, hvit, blodig, sparsom, grumset eller illeluktende urin, mental treghet og trøtthet. Apis Mel rubrikkene er generelle ødem eller hevelse, nyrebetennelse og undertrykkelse av urin. Arsen alb sin rubrikkene er vanskelig urinering, uremi, nefritt, sparsom og brenning eller ufrivillig vannlating.

Aurum Met rubrikkene er smertefulle oppbevaring av urin og urin med slimete som sediment. Belladonna er rubrikken er betente nyrer. Berberis 'rubrikkene er hypertensjon, nyre (nyre) steiner, mørk gul eller grønn urin og nervesmerter som kommer fra nyrene. Cannabis ind sin rubrikken er urinveisinfeksjoner. Cantharsis 'rubrikkene er ømhet i nyre områder, renal kolikk og nefritt (nyrebetennelse). Chelidonium er rubrikkene er hyppige natt vannlating, rikelig urinering og blek hvit urin. Cicuta sin rubrikkene er hyppig vannlating, kraftfull vannlating, oppbevaring av urin og kramper. Colocynthis 'rubrikken er kramper i nyrene.

Cuprum Aas sin rubrikkene er dårlig nyrefunksjon, smertefull vannlating og misfarget urin. Cuprum møtte sin rubrikkene er sengevæting, undertrykkelse av urin, klart vannaktig urin, hyppig vannlating av illeluktende, seig urin og skyting smerter i urinrøret. Glonoine sin rubrikkene er hyppige natt vannlating og nyrebetennelse. Helonia sin rubrikkene er nyrebetennelse, albumenous (hvit) urin, anemi, irritabilitet og sløvhet. Juniper rubrikkene er væskeansamlinger og tyngde i nyrene regionen. Kali carb sin rubrikken er nyrestein, og det er generelt middel for sykdommer i nyrene.

Opium er rubrikkene er uremi (en form for blodforgiftning), generell ødem, svart avføring, hvit urin, undertrykkelse av urin, hevelse i brystet, slimete urin, uremisk kramper og treghet i kroppen. Fosfor 'rubrikkene er nyre hevelse, ekstrem tretthet, uremi og grumset urin med sediment. Plantina sin rubrikkene er røde skyet urin og treg, men hyppig vannlating. Sanicula sin rubrikkene er blære irritasjon, nyrestein og nyrebetennelse. Solidago er rubrikkene er nyrer føler oppblåst, ømme nyrer og problemer med vannlating. Terebinthum sin rubrikkene blir misfarget urin, nyrebetennelse og urinveisbetennelse. Urea 's rubrikkene er generelle ødem (hevelse på grunn av væskeansamlinger) og svakhet.

Dr. AS Chatterjee, en homøopatisk lege i Calcutta, India, har funnet ut at urea er en av de beste medisinene som brukes i behandling av nyresvikt, mens Dr. Rajneesh Kumar Sharma av Homeo Cure og forskningssenter i Uttaranchal, sier India at toppen løsninger for behandling av denne sykdommen er opium og APIer mel.

Fordeler med Homeopati

Alle stadier av nyresvikt kan ha nytte av homeopati, og med ende stadium nyresvikt når dialyse er overhengende. Også har homøopatisk medisin fordeler etter en nyretransplantasjon drift ved å redusere sjansene for donor avvisning. Avhengig av alvorlighetsgraden av nyresvikt, kan homeopatiske medisiner fremme nyre oppreisning. Dette betyr at vellykket behandling av nyresvikt med homeopati kan eliminere behovet for livslang behandling som konvensjonell medisin krever.

Kostnaden for homøopatiske midler er bare en brøkdel av prisen for allopathic medisin (ikke-homøopatiske medisiner som farmasøytiske legemidler). Dette gjør homøopatiske midler et levedyktig valg i behandling av nyresykdom av seg selv eller sammen med konvensjonell medisin.

Resultater av homeopatisk medisin

Før 1980-tallet, kliniske studier testing fordelene av homøopatiske midler var sjeldne. Fortsatt i dag, er vitenskapelig forskning i et omfang som kan sammenlignes med store farmasøytiske testing sjeldne. Derfor er de angitte krav fra homeopatisk medisin i behandling av nyresvikt har ikke blitt mye bevist i henhold til standard vitenskapelig studie.

Imidlertid har små prøvelser og utfallet basis praksis, slik som de av Dr. Harshad Raval og Dr. Rajneesh Kumar Sharma, viste verifiserbar utbytte av homeopatiske midler som brukes i behandling av nyresvikt. I sin januar 2009 artikkelen «New Hope for nyresvikt eller nyre Pasient i Behandling av Homeopati," Dr. Harshad Raval rapporterer at i de 10 årene før 2009, hadde sin praksis sett mer enn 2200 nyresvikt tilfeller. Langsiktig pasienten oppfølging av disse pasientene har vist at 25 til 40 prosent av pasientene ble kurert.

Medisinsk Advarsel

Nyresvikt er en kompleks sykdom assosiert med mange sykdommer og sykdommer. For eksempel, hypertensjon ofte følger med nyresvikt. The National Kidney foundation stater, "Hypertensjon fører CKD [kronisk nyresykdom] og CKD forårsaker hypertensjon." Dette gjør nyresykdom en farlig tilstand som må behandles av en kvalifisert medisinsk faglig. Pasientene må selv ikke foreskrive virkemidler i et forsøk på selv godbit. Dette er syk anbefales. En trenet homøopatisk lege skal fastsette hvilke rettsmidler for å behandle nyresvikt etter riktig diagnose og grundig pasient analyse.

Med homeopatisk medisin som med allopathic medisin, kosthold er en integrert del av behandling av nyresvikt. Pasienter som lider av denne tilstand, må følge en streng diett reduserende natrium og protein og styring av kalium, kalsium og fosfor. Den foreskrevne diett omfatter også et høyt kaloriinntak sammen med vitaminer og essensielle aminosyrer.