Digidexo.com

Øvelser for Middle Back Pain

Middle ryggsmerter er en vanlig klage i dagens datasentrert samfunn. Trening kan bidra til å styrke din kjerne og gi styrke til muskler og leddbånd som bidrar til å støtte din midt smerte for å fremme helbredelse.

Twist

Sitt eller stå med bena dine skulderbredde fra hverandre. Plasser venstre hånd på høyre kne og snu overkroppen mot høyre kne. Trekk til du føler en strekk i midten av ryggen. Hold i 10 til 20 sekunder og slipp. Gjenta denne øvelsen fem til ti ganger, øker etter hvert som du føler deg sterkere.

Tilbake Bend

Stå med føttene skulder bredde hverandre, holde på et bord eller sofa for stabilitet. Sakte vippe hodet bakover, etterfulgt av skuldrene og tilbake til du føler en strekk i midten av ryggen. Hold denne posisjonen mens du teller til 10 og gjenta omtrent 10 ganger.

Til Side

Sitte ned med bena rett foran deg, ta begge hendene og legg dem flatt på gulvet ved din side. Bevege kroppen til den ene siden så langt du kan, bærer en liten mengde vekt på hendene. Så snart du føler en strekk i midten av ryggen, hold mens du teller til 10 og deretter release. Gjenta fem ganger på hver side.

Bakover

Ligg på gulvet flatt på magen med hendene langs sidene av kroppen med håndflatene vendt opp. Sakte heve nakke, hode, skuldre og rygg av gulvet. Hold og gjenta fem ganger.

Ting å huske

Hvis du føler noen smerte, stoppe aktiviteten med en gang. Snakk med legen din før du starter en øvelse plan for å sørge for at øvelsen vil gagne ditt tilfelle.