Digidexo.com

10 beste kosten Kraft Foods

10 beste kosten Kraft Foods


Omtrent 25 prosent av mennene og 45 prosent av kvinner i Amerika er bevisst forsøker å redusere sin vekt. Ennå 95 prosent av Kosten vil få vekten de har mistet i løpet av en femårsperiode, eller mindre. Mange eksperter er bekymret for at det kjepphest dietter, overspising og yo-yoing blir hjørnesteinene i USAs besettelse med vektkontroll. Vurdere å prøve disse 10 slanke makt mat neste gang du ønsker å miste noen få inches og holde dem av.

Proteiner

Avverge sult. Vend deg til magre proteinkilder i løpet av dagen for å holde magen full for mindre. Lengre stints av metning med inntak av færre kalorier tilsvarer en kraftig diett kombinasjon.

Forenkle snack med hermetisert tunfisk i vann. En 3 oz. porsjon gir den ukentlige anbefalte servering av pre-pakket fisk mens bringe til festen sunne doser av B12, omega-3 fettsyrer --- stor for å øke stoffskiftet --- og protein.

Frykt ikke edamame, en sofistikert etikett for kokte, grønne soyabønner. Det er en annen stor kilde til protein. I? En kopp, forbrukerne får 9 g fiber, 11 g protein, vitamin C, jern og kalsium for en mager 120 kalori teller.

Lene seg på belgfrukter når du prøver å holde proteinnivået høyt. Tilfredsstill anbefalt daglig inntak av en kopp belgfrukter med kokte, usaltet svarte bønner. For 200 kalorier får man 15 g protein, kalium, sink, vitamin B1 og fiber.

Frukt og grønnsaker

Konsumere seks porsjoner med frukt og grønnsaker per dag for balansert spise. For dieters, kan de sukkerholdige og stivelsesholdige versjoner av disse vanligvis sunne edibles være et hinder.

Unn deg honningmelon, en lav kalori, lite fett og lite sukker frukt som du kan spise i solide porsjoner. I en hel medium melon, bare 9 av sine 188 kalorier komme fra fett. Vitaminene A, B6, C og fiber følge den søte, saftighet av denne frukten.

Få mer for pengene med fersk spinat. En rimelig, jordnær grønn, en haug av spinat, 390 g, inneholder over 600 prosent av anbefalt daglig dose av vitamin A, over 150 prosent av vitamin C, over 50 prosent av jern og over 30 prosent av det daglige kalsium. Kalium, sink, B2, B6 og E er også pakket inn i dette grønnsak. Alle disse good-for-deg vitaminer og mineraler bære med seg kun 78 kalorier.

Begrenset på nesten alle dietter er karbohydrater. Søtpotet, derimot, er et utmerket alternativ til den tradisjonelle bakt potet og bringer ekstra fordeler til en dieter måltid plan. For 180 kalorier, i motsetning til 278 i en vanlig potet, får man store mengder kalium, fiber og antioksidanter. Antioksidanter bidra til å eliminere frie radikaler, mens kalium hjelper deg å bygge og reparere jobbet muskler.

Low Fat Snack

Munching er ofte den skyldige når vektøkning returnerer. Hold hendene og kjever opptatt av noshing på en snack som er stor i volum, men liten i kalori teller. Fettfri popcorn er et utmerket valg. Selv om den typiske 94 prosent fett gratis pose med popped kjerner ikke tout sjokkerende ernæringsmessig verdi, du bare gi opp ca 175 kalorier når du ned hele posen.

Magre meieri

Bygg opp dine bein med fettfattig yoghurt. Beriket med vitamin D, den anbefalte daglige dosen på 6 til 8 oz. gir 13 g protein, 45 prosent av det daglige kalsium og kalium for bare 150 kalorier. Strø litt naken granola for ekstra fiber og fylde, men vær forsiktig, ¼ av en kopp pakker på ca 60 kalorier.

Sug på karamellen med lav fett, lav kalori, uten tilsatt sukker iskrem. 98 prosent, fettfri frosne behandler, naturlig frukt sorbeter og sukkerfrie alternativer florerer i den frosne delen på nesten hver eneste matbutikk. En ½ kopp lys vaniljeis uten tilsatt sukker er 100 kalorier, ikke på langt nær nok til å ødelegge en dags kosthold.

Fiber

Styrke stoffskiftet og fordøyelsen ved å sikre systemet ditt får nok fiber. Kalorier fra granola barer, nøtter og korn kan forbløffe deg. Vurdere add-ons som linfrø. Nesten smakløs når det legges hele til salater og smoothies, 1 ss. pakker 3 g fiber, jern og fett kjemper omega-3 fettsyrer for bare 50 kalorier.