Digidexo.com

Brain Food for barn

Brain Food for barn


Maten du velger å mate barnet ditt kan påvirke hans skolas ytelse. Unngå bearbeidet snacks, brus og til og med lunsj kjøtt som disse alle inneholder høye nivåer av sukker eller natrium som forårsaker trinn på hjernens aktivitet etterfulgt av en krasj.

Helkorn, Antioksidanter og kolin

Hele korn, antioksidanter og kolin, et næringsstoff i stor grad finnes i egg, er alle viktige i forming eller forbedre minnefunksjon. For hele korn forbruk, bytte til hvete brød, fullkorn pasta og kaste i grunnleggende usøtet havregryn med bær til frokost. Antioksidanter finnes i rå frukt og grønnsaker. Mange bønner er også høy i antioksidanter, så tjener en hummus dukkert sammen med et utvalg av grønnsaker.

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer finnes i olivenolje, nøtter, avocado, laks og tunfisk. Disse fettsyrene bidra til å forbedre kognitiv minnefunksjon. Linfrø er også høy i omega-3 fettsyrer og kan lett forkledd i ditt barns favoritt mat.

Kalsium og vann

Holde barnet godt hydrert, og hold deg unna sukkerholdige drikker som brus og mange juice. Hold kjøleskapet fullt av yoghurt, soya melk, ost og tofu som de er rike på kalsium.

Iron

Iron påvirker mental våkenhet og energinivå. For mat høy i jern utseende til fjærfe, magert rødt kjøtt, bønner og tørket frukt.