Digidexo.com

Hvordan kosthold ved å telle kalorier

Hvordan kosthold ved å telle kalorier


Ta en titt på ukens supermarked tabloidene, og du finner minst et dusin "nye" mirakel dietter. Dessverre, til tross for sine løfter om enkle og raske resultater, disse tilsynelatende revolusjonerende metoder fungerer sjelden i det lange løp. Den grunnleggende og god måte å miste vekt og holde den av er ved å telle kalorier.

Hvordan kosthold ved å telle kalorier

•  Bestem hvor mange kalorier du trenger per dag for å opprettholde vekten din. For å beregne dette tallet bruker kaloritelleren på CalorieControl.org (se Ressurser nedenfor).

•  Reduser antall kalorier oppnådd i trinn 1 med 500 for å få antall kalorier du trenger å konsumere per dag for å miste ca 1 kilo per uke på diett.

Planlegg dagen din kalori tildeling før du begynner å spise. Bestemme hvor mange måltider og snacks du vil spise og dele kalorier tilsvarende. Når det er mulig, er det best å spise mange små måltider i stedet for to eller tre store.

Spis en god frokost som inkluderer protein og karbohydrater. Du trenger drivstoff for dine aktiviteter, og spise tidlig vil redusere trangen til å overspise resten av dagen.

Kjøp en kaloriteller boken for å gjøre å telle kalorier i en bestemt mat enkel og rask. "The Ultimate Calorie Counter" av Shelia Buff og "EZ Lifetime A til Z Calorie Counter" av Helena Schaar er gode valg. Du finner disse på Amazon (se Ressurser nedenfor).

Bruk næringspyramiden designet av United States Department of Agriculture på MyPyramid.gov å sikre at du får riktig næring mens telle kalorier (se Ressurser nedenfor).

Bruk en lommekalkulator for å hjelpe deg telle kalorier. Pass på å telle alt som går inn munnen, inkludert kjeks som følger med salat og ekstra ts. av mayo du lagt til sandwich.

Tell kalorier i hver servering av mat. Du kan bli overrasket over at visse produkter som mange supper inneholde mer enn en porsjon per boks.

Hold en food journal. Skriv ned alt du spiser en dag sammen med antall kalorier som forbrukes for å holde en nøyaktig oversikt over ditt forbruk.

Drikk rikelig med vann for å unngå tidkrevende ekstra kalorier i løpet av en diett. Studier har vist folk ofte feil sulten når de er faktisk tørst.

Få en ansvarlighet kompis som også prøver å gå ned i vekt ved å kutte kalorier. Den ekstra støtte fra en kamerat dieter som sjekker inn en gang om dagen kan hjelpe deg å holde deg på sporet.

Hint

  • Å miste mer enn 2 pounds per uke er farlig for din generelle helse.
  • Ikke falle under 1000 kalorier per dag mens du er på en diett.