Digidexo.com

Skader forårsaket av Benicar

Skader forårsaket av Benicar


Benicar er merkenavnet olmesartanmedoksomil, et stoff produsert av Saiichi Sankyo Inc. Benicar kan brukes alene eller i kombinasjon med andre rusmidler for å kontrollere blodtrykket. De fleste pasientene får skader forårsaket av Benicar, selv om en liten prosent av brukerne har problemer med det. Benicar bør ikke brukes under graviditet. Den mest vanlig rapporterte bivirkning av å bruke Benicar er svimmelhet.

Benicar og behandling av hypertensjon

Ved å blokkere hormonet angiotensin II, hjelper Benicar å kontrollere høyt blodtrykk. Angiotensin II gjør at forhøyet blodtrykk ved å hemme blodkar. Når Benicar blokkerer hormon, fartøyene slappe av og strekk, noe som resulterer i en reduksjon i blodtrykket. Leger ofte foreskrive Benicar sammen med andre typer blodtrykksmedisin, inkludert diuretika å redusere væskeansamlinger, for å ta opp mer enn én årsak til hypertensjon samtidig. Sammen med reseptbelagte legemidler, livsstilsendringer, inkludert forbedret kosthold og økt mosjon, er også viktige komponenter i blodtrykkskontrollprogrammer.

Benicar Forholdsregler og advarsler

Benicar er generelt trygt for de fleste pasienter. Det bør ikke brukes under graviditet og amming. Benicar må tas over en lengre tidsperiode for å være effektive, slik at en pasient skal følge henne legens instruksjoner nøye for å få maksimalt utbytte av stoffet. Under de tidlige stadier av behandlingen, mens den riktige kombinasjon av medikamenter og doser for en pasient blir bestemt, kan plutselig tap av blodtrykket oppstår. En pasient skal alltid fortelle en lege om noen reseptbelagte legemidler, over-the-counter narkotika eller kosttilskudd blir tatt slik at mulige negative interaksjoner kan unngås.

Benicar under graviditeten og amme

Studier har vist at Benicar kan være farlig for et foster i løpet av de to siste trimester av svangerskapet. Stoffet kan også påvises i morsmelk, der det kan utgjøre en helse fare for barnet. Hvis en pasient bruker Benicar og blir gravid, bør hun slutte å ta medisinen umiddelbart og søke hjelp hos legen sin for alternative måter å kontrollere henne hypertensjon under svangerskapet og mens hun ammer sitt barn.

Seksuelle bivirkninger av Benicar

Omfattende kliniske studier som fører opp til FDA-godkjenning av Benicar viste ikke at det hadde noen negative virkninger på seksuell helse for pasienter. Men testing av andre legemidler i samme klasse som Benicar har vist at noen pasienter opplever impotens eller en redusert interesse for sex mens du bruker de testede narkotika. Fordi legemidler i samme klasse som Benicar forårsaker noen problemer med seksuell funksjon, en pasient som opplever seksuelle problemer mens du tar Benicar bør diskutere symptomene med en lege, som kan anbefale endringer i behandlingen.

Andre bivirkninger av Benicar

De fleste som bruker Benicar ikke opplever bivirkninger. De fleste av bivirkningene som oppstår er ikke alvorlige, og kan behandles med hell. Mindre enn 3 prosent av pasientene blir svimmel mens du bruker stoffet. Mer alvorlig, men mye mindre vanlig, bivirkninger er luftveisproblemer, håravfall, utslett på huden og redusert urinvolum. Benicar er en trygg og effektiv behandling for høyt blodtrykk hos de fleste pasientene, men alle pasienter som har kjente bivirkninger eller opplever andre problemer mens du tar stoffet bør konsultere med en lege for råd om håndtering av bivirkninger eller endre løpet av behandlingen .