Digidexo.com

Genetic Engineering for Parkinsons sykdom

Genetic Engineering for Parkinsons sykdom


I forkant av potensielle behandlinger, holder genteknologi løftet for å endre fremtidig behandling av Parkinsons sykdom.

Vi presenterer Genetic Engineering

Genteknologi er vitenskapen om genmodifisering, en vitenskap som forskere har forsøkt å dra nytte av i mange år å finne alle unnvikende årsaker til spesielle sykdommer som Parkinsons. Siden en persons DNA fungerer som "blåkopi" av livet, ofte bestemme hvilke sykdommer og egenskaper de vil ha, forskning for å "dekode" sekvensen kan bidra til å finne roten årsaken til begynnelsen av sykdommen. Forskere har en hypotese at siden hver enkelt har en gensekvens, å finne den spesifikke gen-sekvensen som følger hver av de sykdommer bør være den logiske nøkkelen til å forstå den nøyaktige sammensetningen av mutasjoner og deretter spesifikt identifisere behandling for disse bestemte gensekvenser. Genterapi & ndash; hvor funksjonelle sekvenser erstatte de defekte sekvenser & ndash; kunne følge.

Finne Årsak

Genom-wide assosiasjonsstudier er studier som søker etter felles tråder i genomsekvenser, og de har begynt å avsløre lovende resultater. En studie utført i Europa og Japan konkluderte med at det er to sekvenser sterkt assosiert med Parkinsons sykdom, som forskerens vurdere bekreftelse på at felles årsaks eksisterer. Inntil de siste årene har årsaken til Parkinsons sykdom vært unnvikende. Den kontroversielle hypotese om at defekte gener forårsaker sykdommen får følge av hypotesen om at miljøgifter eller oksidativt stress kan føre til forringelse av nerveceller som er ansvarlig for symptomene på Parkinsons. Bestemme etiologien av sykdommen er presserende for de som rammes, siden sykdomsprogresjon kan forårsake alt fra skjelvinger og stive muskler til demens og tap av automatiske bevegelser.

Potensial for Therapy

De skjelvinger og stivhet sett i Parkinsons kommer om når noe som kalles L-dopa ikke har tid til å slå inn dopamin. I stedet kan den L-dopa blir noradrenalin eller adrenalin når L-dopa er ikke i stand til å nå hjernen. Når den ikke er nok dopamin er til stede, for mye aktivitet i bevegelsen regulerende subthalamic kjerne fører til at pasienten ikke er i stand til å regulere deres bevegelse.

Siste Progress

I forkant av genteknologi er en behandling som kalles AAV genoverføring-teknologi, hvori den ikke-sykdomsfremkallende AAV virus innføres i genene. Clincial studier har begynt å vise at en bestemt vektor kalt glutamic acid decarboxylase årsaker økte nivåer av GABA i hjernen. GABA er fordelaktig som en hemmende neurotransmitter, som holder L-dopa blir konvertert før den kan bli dopamin i hjernen.

The Future

Genteknologi kan gi mulighet til å forme våre genetiske tendenser, men ansvaret kommer med det. Tidligere forsøk på genteknologi er spettet med utilsiktede virkninger, slik som kunne forekomme ved behandling av Parkinsons sykdom. Problemer kan komme hvis immunsystem avviser de implanterte gener, eller intervensjonen kan være ineffektiv dersom sykdommen krever at flere deler av den genetiske sekvensen bli behandlet.
Forskere må være forsiktig for å sikre at visse gensekvenser er faktisk forårsaker Parkinsons. Noen genetikere mener det kan være mer meningsløst statistisk variasjon enn faktiske årsaks finner sted under noen av genomet assosiasjonsstudier.